Kiszel Tünde lánya, Donatella a 16. születésnapját ünnepelte

Kiszel Tünde Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde kislánya már nem is olyan kicsi. A napokban ünnepli 16. születésnapját, méghozzá Korfun.

Kiszel Tünde és lánya, Donatella éppen jól megérdemelt nyaralásukat töltik, de pihenés ide. vagy oda, nem feledkeznek meg a hű rajongóikról sem. Korfun nyaral anya és lánya, a rajongók pedig folyamatosan kapják a helyzetjelentéseket itthon. Kiszel Tünde azt is megmutatta, hogyan ünnepelték Donatella születésnapját.

Kiszel Tünde és Donatella Korfun Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

A kislány ugyanis már nem is olyan kicsi, üdülésük alatt betöltötte a 16. életévét, születésnapján pedig egy egész étterem köszöntötte, Tünde pedig videóban közvetített a meglepetésről. "A szálloda kedves dolgozói tortával és pezsgővel köszöntötték! Nagyon szépen köszönjük" - írta ki Kiszel Tünde a felvétel mellé.

Berkiék rengeteget buktak a lefújt esküvőn http://www.life.hu/sztarok/20170703-berki-krisztian-milliokat-bukott-az-eskukovel.htmlNagyon várták a falubeliek szombaton Berkiéket, de még egy fűszál sem mozdult meg az esemény kapcsán. A sztárok tényleg lefújták az esküvőt. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly bevallotta, hogy ő egy oligarchahttp://www.life.hu/sztarok/20170703-gesztesi-karoly-egy-oligarcha.htmlGesztesi Károly úgy él, mint a kiskirályok. Nem kell dolgoznia ahhoz, hogy pénzt keressen, hiszen titokzatos vállalkozásaiból csak úgy dől a lóvé! TV + Sztárok--Király Linda örökbe fogadta a kutyáit!http://www.life.hu/sztarok/20170703-kiraly-linda-orokbe-fogadta-kutyait.htmlKirály Lina párjával és két házi kedvencével él, akik nem vásárlás útján kerültek hozzájuk! Az énekesnő mindkét kutyáját örökbefogadta. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoGáspár Győző méregdrága kocsival pózolt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170703-ujabb-luxusautoval-pozolt-gaspar-gyozo.htmlGáspár Győző továbbra is húzogatja az oroszlán bajszát, ezúttal egy luxus BMW-vel borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Messi anyukája az esküvőn ugyanolyan fehér ruhában volt, mint a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-lionel-messi-anyukaja-feher-ruhaban-jelent-meg-azeskuvon.htmlEgy napra sem tudta félretenni Messi és feleségének családja az ellenségeskedést: külön emeleten kellett lakniuk, hogy ne legyen baj, de a focista anyjának még így is sikerült alakítania... TV + Sztárok--Nagy Ervin Brad Pittnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170703-brad-pittnek-erzi-magat-nagy-ervin.htmlNagy Ervin a Kincsem című film sikereiben fürdőzik - bár még tavasszal mutatták be a mozikban a nagysikerű produkciót, a sztárt azóta is ostromolják a rajongók.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.