Messi anyukája az esküvőn ugyanolyan fehér ruhában volt, mint a menyasszony

Forrás: AFP/Eitan Abramovich -
esküvő Lionel Messi ruha anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy napra sem tudta félretenni Messi és feleségének családja az ellenségeskedést: külön emeleten kellett lakniuk, hogy ne legyen baj, de a focista anyjának még így is sikerült alakítania...

Nincs jóban Messi és szerelmének családja. Az ellenségeskedés eredetét senki nem ismeri, de az tény, hogy nem jönnek ki egymással, sőt inkább nem is beszélgetnek. Nem volt így egyszerű Messiéknek megszervezni az esküvőt, de arra törekedtek, hogy ne legyen semmilyen összetűzés. Éppen ezért a családokat teljesen más emeleten helyezték el, de még ez sem volt elég, hogy elkerüljék a botrányt.

Messi és gyermekkori szerelme, két gyermekének anyja Forrás: AFP/Eitan Abramovich

A balhéért pedig mindenki Messi anyukáját okolja, joggal. Ő volt ugyanis az, aki

nem bírta ki, hogy ne alázza meg a menyasszonyt, így ő is fehér ruhát vett fel.

Az esküvőkön mindenhol alap, hogy a vendégek nem öltöznek teljesen abba a színbe, amibe a menyassszony, de persze a focista anyját holmi etikett nem zavarta, képes volt az aráéval majdnem azonos fehér ruhát ölteni.

Messi édesanyja megalázta menyasszonyt a fehár ruhaválasztásával Forrás: AFP/Eitan Abramovich

Ezt Argentínában a tisztelet teljes hiányaként értelmezik, ráadásul eredetileg nem is ezt vette volna fel. Celia a tervek szerint sötét ruhában jelent volna meg,

ezt nyilatkozta az a divattervező is, aki a ruhákat biztosította a családnak. Messi anyukája ezzel a lépésével mindent kifejezett: eddig is azt pletykálták, hogy nem szereti a fia gyermekkori szerelmét, ez most már biztos - írja a Daily Mail.

/1707/Lione201771141113

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.