Egy napra sem tudta félretenni Messi és feleségének családja az ellenségeskedést: külön emeleten kellett lakniuk, hogy ne legyen baj, de a focista anyjának még így is sikerült alakítania...

Nincs jóban Messi és szerelmének családja. Az ellenségeskedés eredetét senki nem ismeri, de az tény, hogy nem jönnek ki egymással, sőt inkább nem is beszélgetnek. Nem volt így egyszerű Messiéknek megszervezni az esküvőt, de arra törekedtek, hogy ne legyen semmilyen összetűzés. Éppen ezért a családokat teljesen más emeleten helyezték el, de még ez sem volt elég, hogy elkerüljék a botrányt.

Messi és gyermekkori szerelme, két gyermekének anyjaForrás: AFP/Eitan Abramovich

A balhéért pedig mindenki Messi anyukáját okolja, joggal. Ő volt ugyanis az, aki nem bírta ki, hogy ne alázza meg a menyasszonyt, így ő is fehér ruhát vett fel. Az esküvőkön mindenhol alap, hogy a vendégek nem öltöznek teljesen abba a színbe, amibe a menyassszony, de persze a focista anyját holmi etikett nem zavarta, képes volt az aráéval majdnem azonos fehér ruhát ölteni.

Messi édesanyja megalázta menyasszonyt a fehár ruhaválasztásávalForrás: AFP/Eitan Abramovich

Ezt Argentínában a tisztelet teljes hiányaként értelmezik, ráadásul eredetileg nem is ezt vette volna fel. Celia a tervek szerint sötét ruhában jelent volna meg, ezt nyilatkozta az a divattervező is, aki a ruhákat biztosította a családnak. Messi anyukája ezzel a lépésével mindent kifejezett: eddig is azt pletykálták, hogy nem szereti a fia gyermekkori szerelmét, ez most már biztos - írja a Daily Mail.

/1707/Lione201771141113