Gáspár Győző továbbra is húzogatja az oroszlán bajszát, ezúttal egy luxus BMW-vel borzolta a kedélyeket. 

Gáspár Győző egy időben fék nélkül mutogatott luxuskocsikat a közösségi oldalán, amelyekről mindenki azt gondolta, hogy Győző tulajdonát képezik. Ám azt követően, hogy az adóhatóság elkezdett érdeklődni a showman pénzügyi helyzetével kapcsolatban, megfogyatkoztak a villantós posztok. 

Gáspár Győző újabb luxuskocsis posztot tett közzé, de már el is távolítottaForrás: Facebook/Gáspár Győző

Nemrég azonban egy új fotó került fel a sztárapuka közösségi oldalára, amelyen egy i8-as BMW-vel pózolt. Tudni érdemes, hogy egy ilyen gépjármű nagyjából 40 millió forint környékén mozog. Ezúttal viszont a képhez tartozó posztban leszögezte: az autó nem az ő tulajdona.

"Végre megérkeztünk! A vihar előtti csend. Aztán felbőg a motor...Ja, és mielőtt valaki megint feljelentene, tartós bérletes az autó és nem az én tulajdonom. Megértését előre is köszönöm! Bármilyen kérdése van, keresse a flotta kezelő céget, vagy hívja orvosát, vagy gyógyszerészét!"

De nem sokkal a megjelenés után Győző törölte a posztot. Lehet végig gondolta, hogy talán sokaknak nem tetszene az újabb méregdrága autóval történő pózolása - írta meg a Ripost.

Kiderült, kik buktathatták le Gáspár Győzőt az adócsalási ügyben
Bármeddig trükközhetett volna az áfával Gáspár Győző, ha az illegális autókereskedők mintáját követik – állítja a Bors szakértője. Így azonban börtön várhat rájuk az elkobzott milliók miatt.