Balázs Andrea Kasszás Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FEM3 Café csatorna hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt, hogy hétfőtől új műsorvezető várja majd a nézőket.

"Hétfőtől Balázs Andrea színésznő lesz a FEM3 Café vendégműsorvezetője. Kinek ismerős a művésznő? Kommentben tegyétek fel neki kérdéseiteket, adásban választ kaptok rá :) Szép hétévégét mindenkinek" - írta ki pénteken a csatorna.

Kasszás Erzsi, vagyis Balázs Andrea tehát vendégműsorvezető lesz a FEM3 Cafén:

Joshi Bharat oldalán várja majd a nézőket a színésznő, aki nem érti, miért bántják alakja miatt:

Különös sztori terjed Diana hercegnő sírhelyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170602-diana-hercegno-halala-sirhelye.htmlIdén 20 éve, hogy Vilmos és Harry herceg anyja, Diana hercegné egy szörnyű baleset következtében elhunyt. Diana végső nyughelye Londontól több, mint 100 kilométerre, a Spencer család northamptoni Althorp birtokán, egy kicsiny tó közepén lévő szigeten van. Csakhogy egy közeli falucska lakói arról beszélnek, hogy 20 évvel ezelőtt, egyik nap hajnalban mozgolódás volt a templomukban... TV + Sztárok--Friss: Szakított VV Mici és VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170702-vv-mici-es-cc-krisztian-szakitott.htmlEnnek is vége. Pedig sokáig azt hittük, hogy VV Mici és VV Krisztián kapcsolata tartós lesz. Még egy kamu-Elvis előtt is kimondták az igent. Most mégis szakítottak.TV + SztárokOrigoMásodik gyermekét várja Andy Murray feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170702-andy-murray-ismet-apa-lesz.htmlÚjabb gólyahír. A sportolónak ismét kisbabát vár a felesége. TV + Sztárok--Kisbabát vár VV Zseraldinhttp://www.life.hu/sztarok/20170702-vv-zseraldin-gyermeket-var.htmlElső gyermekét várja a Való Világ legutóbbi szériájából megismertem Zseraldin. TV + SztárokOrigoVV Vivi és VV Zsolti hajtépése igazi szappanoperahttp://www.life.hu/sztarok/20170702-vv-vivi-vv-zsolti-balhe.htmlMár a villában is ment a dráma, de úgy tűnik a kinti életben sem stabil VV Vivi és VV Zsolti barátsága. Annyira nem, hogy Vivi, aki 23 évesen megszerezte az érettségit, kijelentette: részéről a békülés lehetetlen! TV + SztárokOrigoKellemetlen helyzetbe került Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170702-ordog-nora-kifakadt-facebook-balaton.htmlMindennek van egy határa. Ördög Nóránál is eljött ez a pont és szomorú üzenetet írt ki a Facebook-oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.