Geronazzo Mária botrányairól és hatalmas szájáról volt többnyire híres, de évek óta nem hallhattunk felőle. Kiderült, hogy egy új karrierbe fogott, ezen a pályán pedig született tehetség!

Geronazzo Máriát senki nem feledi, természetellenesre plasztikáztatott ajkaival örökre bevonult a bulvártörténelembe. A celeb egy ideig többnyire botrányairól volt híres, de néhány éve hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől, és azóta nem is hallhattunk felőle. Szerencsére Mária kitűnően érzi magát, és azt is elárulta, mivel foglalkozik mostanában.

Geronazzo Mária pályát váltott. Így nézett ki régen!Forrás: rtl.hu

2010-ben azért tüntem el, mert született tehetséggel rendelkezem az ezoterika világában. Úgy éreztem, hogy a korom pont most - közeledem a hatvan felé -, ért el arra a szintre, hogy én ezt a született tehetségemet kamatoztassam" - mondta a Fókusz stábjának Mária, aki már nem szívesen öltözködik feltűnően. 2010-ben lányához költözött Zürichbe, és egy tévénél kezdett el jósolni, valamint egy kávézóban volt pultos.

Már nem sminkeli magát és a plasztikával is felhagyottForrás: RTL

Tudatosan szakítottam meg a médiával a kapcsolatot. Amikor egy kicsit úgy érzem, hogy toporgok és nem érzem ebben jól magam, akkor általában változtatni szoktam. Régebben férjhez mentem" - mondta Mária, aki 20-25 éve vált el utolsó férjétől, és azóta szingli, bár hiányzik neki egy lelki társ. Jelenleg Magyarország és Svájc között ingázik, itt és ott is jóslással foglalkozik.