Gáspár Győző pénzét elvették a hatóságok adócsalás vádja miatt, de úgy tűnik, így sem szűkölködik. Kiderült, miből telik neki 40 milliós autóra!

Gáspár Győzőre rájár a rúd, adócsalás vádja miatt folyik ellene eljárás, közben az összes tartalékukat lefoglalták a hatóságok. 120 millió forint értékű aranyékszereket vittek el, ami a showman szerint Evelin nagyanyai öröksége, később pedig egy bankból 194 millió forintnyi készpénzt vittek magukkal a hatóság emberei.

Gáspár Győző kapálásból él?Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Úgy tűnik azonban, hogy ez nem akadályozza Győzőt a luxusélet fenntartásában, hiszen a minap egy 40 milliós autóval kérdkedett a közösségi oldalán. A poszt azóta már eltűnt, de az autó ettől még Győzikénél van. A Ripost megkérdezett egy szakértőt arról, mennyibe kerülne bérelni egyi lyen járgányt. Egy i8-as BMW bérleti díja hárommillió forint kaucióval indul. Ezen felül a napidíja 350 ezer forint. Ha egy hétre viszi el az ügyfél, akkor kétmillió forint, ha pedig tartós bérletről beszélünk, akkor kb. 1 millió 300 ezer forint a díja" - mondta egy szakértő. Győző pedig nem lát semmi kiventivalót abban, ha ilyen luxusautókat tesz közzé. Miért ne posztolnék, ha ilyen autó van a seggem alatt? Egyébként kölcsön kaptam, és nem először. Egy Éden Hotel -szereplővel forgattunk egy közös klipet, abban szerepel majd" - mondta a Győzike, aki arra nem akart válaszolni, hogy miből él, de testvére elárulta. "Miért nem turkáltok mások zsebében is? Egyébként kapálni járunk napszámba, abból élünk mindketten" - mondta Gáspár Győző testvére.