Állítják: kinyittatta a hatóság Gáspár Győző széfjeit

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét nyomoz Gáspár Győző után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Csütörtökön egy belvárosi pénzintézetben lévő trezorjait kutatták át. 

A helyszínen a hatóság emberei mellett nemcsak az énekes volt jelen, hanem Gáspár nagyobbik lánya, Evelin is ott volt. Ő még a kora délelőtti órákban elhagyhatta a bankot - írja a Blikk, és hozzáteszi, Győzike késő délutánig az intézményben tartózkodott. A lap fotóinak tanúsága szerint több zsák lefoglalt anyagot el is vittek.

Gáspár Győző Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nekem is van egy széfem a bankban, reggel éppen bementem, mivel szükségem volt valamire. Már a bejáratnál figyelmes lettem arra, hogy két, zöld felsőt viselő hatósági ember áll a bejáratnál. Amikor lementünk a pincébe, ahol ezek a széfek vannak, láttam, hogy ott van Győzike, több NAV-ossal együtt. Egyértelmű volt a helyzet: nyomoztak utána" - mondta el a lapnak egy neve ellhallgatásást kérő olvasója. "Mivel itt a széfek nem név szerint vannak, hanem számokkal jelölik őket, sorban elkezdték felolvasni azokat a számokat, amiket ki akartak nyittatni. Csak sorolták, sorolták a számokat, több fiókot is kinyitottak" - tette hozzá.

"Érdekes volt a helyzet, nem is tudtam, hogy Győzikének is itt van fiókja. Azt mondták bent, hogy még órákig vizsgálni fognak, de ez természetesen semmilyen akadályt nem jelentett, a bank működött tovább" – árulta el a bank egy másik ügyfele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.