A Fővárosi Törvényszék meghozta a döntést: Sebestyén Balázs és a Rádió 1 sem használhatja többé a Reggeli Show elnevezést. 

Sebestyén Balázs ellen korábban pert indított az előző munkaadója, a Class Fm alapítója. Az indok pedig az, hogy a műsorvezető által létrehozott Reggeli Show kísértetiesen hasonlít a korábbi Morning Showra, és nem csak a nevében, hanem a logójában is. 

A Class Fm tulajdonosa, Michael McNutt szerint pedig ezzel rosszhiszeműen megtéveszti a hallgatókat, és csalja el őket a Class Fm-től, amely már egyébként csak online működik. 

Sebestyén Balázsék nem használhatják a Reggeli Show elnevezéstFotó: Adrián Zoltán - Origo

A tárgyalás eredményeként Balázsék sem a Rádió 1- ben, sem pedig a közösségi oldalakon nem használhatják a Reggeli Show elnevezést: akár szóban vagy írásban, kis vagy nagybetűvel, illetve a sárga mosolygós logótól is eltiltották őket:

"A Fővárosi Törvényszék ideiglenes intézkedéssel eltiltja a II.r. alperest attól, hogy a Morning Show, illetőleg Reggeli Show szóösszetételeket, valamint a sárga színű mosolygó fülhallgatós napocska ábrát a morningshow.eu, illetőleg a reggelishow.hu honlap nevében, továbbá annak tartalmában, valamint a facebook.com reggelishow.eu aloldal elnevezésében és annak tartalmában szolgáltatása nyújtása és reklámozása során használja"

Azt még egyelőre nem tudjuk, hogy Balázsék mennyire veszik majd komolyan a szabályokat, és azt sem, hogy milyen néven fogják folytatni a műsort, ha változtatnak bármin is egyáltalán - írta meg a Blikk