szilágyi istván Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Istvánt több ízben bántalmazta már saját fia. A legutolsó eset annyira elfajult, hogy az ország Lópici Gáspárja kórházba került..

Az édesapját csúnyán megverő férfit a rendőrség előzetes börtönbüntetésbe helyezte, és bár az színész nem kívánt feljelentést tenni fia ellen, azóta is bent tartják, súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Szülei az eset óta nem találkoztak vele, ugyanis ahhoz, hogy láthassák egymást egy iratot kellene aláírnia a vádlottnak, ami eddig még nem történt meg.

Szilágyi István várja haza fiát a börötnből Forrás: MTI/Krizsán Csaba

"Háromszor próbáltunk meg bemenni hozzá, de egyszer sem tudtunk vele találkozni. Valami papírt kell kitöltenie, hogy láthassuk, de eddig ezt nem tette meg. Hetek óta nem láttuk Pétert, nagyon hiányzik. Jól jönne a segítsége, mi már öregek vagyunk, nem tudunk mindent magunk elvégezni"- mesélte megtörten a színész felesége.

Arról sem volt tudomásuk, hogy a fiuk ellen vádemelést javasolt a rendőrség, a Blikk tájékoztatta a szülőket.

"Erről még nem hallottunk. De hát miért? Hisz nem történt semmi. Sebaj, majd fellebbezünk"- mondta Lópici Gáspár, aki nem haragszik fiára, és nagyon várja már haza.

Kasza Tibi esküvői titkokat árult el - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170704-kasza-tibi-kozelgo-eskuvojukrol-meselt.htmlKasza Tibi néhány hónappal ezelőtt A Nagy Duett színpadán, élőben kérte meg szerelme, Manker kezét. Az esküvőre is hamarosan sor kerül... TV + Sztárok--Nagy Ervin Brad Pittnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170703-brad-pittnek-erzi-magat-nagy-ervin.htmlNagy Ervin a Kincsem című film sikereiben fürdőzik - bár még tavasszal mutatták be a mozikban a nagysikerű produkciót, a sztárt azóta is ostromolják a rajongók.TV + Sztárok--Benkő Dániel fiatal barátnője fenekét mutogatja- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170630-benko-daniel-bazsarozsa-feneket-mutogatja-foto.htmlÚgy tűnik Benkő Dániel szerelme olthatatlan: egyfolytában múzsáját, Bazsarózsát fotózza... TV + SztárokOrigoÁlommunkát ajánl Pumped Gabo és VV Soma- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170630-pumped-gabo-allast-ajanl-video.htmlPumpedg Gabo és VV Soma álommunkát ajánl a nyárra... TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvi az anyaságról mesél- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170630-peter-szabo-szilvi-az-anyasagrol-meselt.htmlPéter Szabó Szilvi alig várta, hogy édesanya legyen, ez pedig néhány hónappal ezelőtt meg is adatott neki. Erről mesélt Stohl Lucának és Berki Krisztiánnak. TV + Sztárok--Venus Williams, teniszezőnő halálos autóbalesetet okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170630-venus-williams-halalos-autobalestet-okozott.htmlKiderült, Venus Williams Grand Slam-győztes teniszezőnő volt a hibás abban a halálos kimenetelű autóbalesetben, ami a sztár otthonának közelében történt június elején. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.