A 71 éves Denys B. éveken át dolgozott önkéntesként, de nemrég kiderült, hogy a férfit egyáltalán nem a segédkezés vágya hajtotta. 

A nyugdíjas férfi számos segélyszervezetnek dolgozott önkéntesként. Mindenki egy csupaszív, segítőkész, jó lelkű embernek ismerte meg, igazi köztiszteletben álló polgár volt. Addig, amíg ki nem derült mit tett. 

A férfi a 2000-es években megismerkedett egy cigány asszonnyal Franciaországban, akinek három fiúgyermeke van, a legkisebb akkor 8 éves volt. Denys B. azonnal felajánlotta a segítségét, sőt, még pénzt is szerzett a családnak.

Néhány évvel később a nő egyik fia megrontott egy másik gyereket, és a számonkérés során derült ki: Denys B. is hasonló dolgokat művelt vele. Az anya ekkor a másik két gyermekét is kikérdezte, akik elárulták, hogy őket is zaklatta a "jóságos" ember szexuálisan. 

Denys B. több gyereket is molesztáltForrás: Thinkstock

Rendszeresen arra kötelezte őket, hogy együtt zuhanyozzanak vele, szexuális kapcsolatot létesített a fiúkkal, és pornográf tartalmakat mutatott nekik. A férfi letartóztatását követően vizsgálatot indítottak, és kiderült, hogy többtucat gyereket bántalmazott az elmúlt években. 

Az ügyész szerint 240 kisfiúról csinált pornóképet, a legfiatalabbak 8 évesek voltak, a legidősebb pedig 15. A bizonyítékok fényében is mindössze 4 év börtönre ítélték, amit a francia édesanya rendkívül kevésnek ítélt meg - írta meg az Origo.