A Fővárosi Törvényszék a Calss FM tulajdonosának adott igazat, így Sebestyén Balázsék nem hanszálhatják tovább a Reggeli Show nevet. Ők mégsem foglalkoznak ezzel, pedig hatalmas összegű a bírság!

Döntött a Fővárosi Törvényszék, álláspontjuk szerint Sebestyén Balázsék Reggeli Show című műsorának nevetúlságosan hasonlít a Calss FM Morning Show című műsorához. Balázsék ezért ezt nem használhatják tovább, de ők nem foglalkoznak ezzel a határozattal, pedig nagyon nagy a tét. A műsor védjegyének értéke körülbelül 100 millió forint, Michael McNutt szerint pedig Balázséknak is be kell tartani a törvényeket. 

Sebestyén Balázsék nem használhatják a Reggeli Show-tFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Egyáltalán nem lep meg a bíróság döntése, ugyanakkor természetesen nagyon örülök. Megerősítést nyert, hogy Balázs és kollégái valóban károkat okoznak a márka használatával, és megtévesztik az embereket. És ez csak az első lépés volt a Balázs ellen folytatott ügyekben. Balázs többször tett inkorrekt kijelentéseket rólam a médiában, holott nem ő az egyetlen ember, aki utálja a főnökét, de neki is tisztelnie kell a törvényt" - mondta a Blikknek a Class FM tulajdonosa, hozzátette, sokat kell fizetniük, amennyiben folytatják Balázslk a Reggeli Show használatát: napi 200 ezer forintot kell befizetniük, ameddig használják, és 30 nap után havonta duplázódik az össszeg. McNutt követeli, hogy Balázsék kérjenek bocsánatot tőle, és fizessék meg azokat a károkat, amit eddig okoztak. Balázsék azonban nem foglalkoznak ezzel, ők továbbra is használják a Reggeli Show-t, ma reggel is ezen a néven köszöntik a hallgatókat. Ők ma a rádióban mondják majd el az álláspontjukat az ügyről, de lehet sejteni, hogy mi az. Balázs már tegnap közzétett egy kiírást McNuttról...