Ezen szokott vitatkozni Andor Éva és Szebeni István: Videó!

Forrás:Talán Csaba -
Tények Szebeni István Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva és Szebeni István a TV2 Mokkájában vendégeskedett, ahol kulisszatitkokat árultak el a kapcsolatukról. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Szebeni István elbúcsúzott a rajongóitól, mert véleménye szerint a Facebook nem az ő világa, nem neki való. Természetesen mindenki nagyon sajnálta, hogy a műsorvezető ezt a lépést választotta, de elfogadták a döntését.

Most azonban újból aktív a közösségi oldalon, és ezúttal azt is elárulta, miért szívódott fel korábban. Műsorvezető-társával, Andor Évával arról is beszámoltak, hogy milyen együtt dolgozni, hogy jönnek ki egymással ebben a nem egyszerű szakmában:

Andor Éva és Szebeni István nagyon szeretnek együtt dolgozni Forrás: Origo

"Halál szerencsés vagyok, hogy Évával vagyok egy párban (...) A szó nagyon jó értelmében tényleg átveszi a feladatokat. Ő aztán nem hagyja a riportert egy másodpercre sem, a felelős szerkesztőt, ő jön, megy, csinálja" - mondta Évával kapcsolatban István.

Pachmann Péter is megerősítette, hogy Éva munkastílusa kifejezetten precíznek mondható, de a műsorvezető szerint sokat hozzátesz a napjaihoz István, mert bármilyen stresszes hangulatban is érkezik munkába, a kollégája humora és vidámsága mindig jó hatással van rá. Azt is elárulta, hogy szinte mindenben egyezik a véleményük, de előfordul, hogy szakmai viták alakulnak ki közöttük:

"Amikor a szakmáról van szó, akkor ő is olyan, hogy nincs pardon, és van, hogy 10-15 percen át vitatkozunk egy szón" - mesélte Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.