A TV2 hamarosan egy új műsort mutat be, melynek műsorvezetői között Majka és Tilla mellett Mádai Vivien is feltűnik majd. 

A Ninja Warrior Hungary Magyarország egyik legnagyobb kihívása lesz, rengetegen jelentkeztek, hogy megmutassák, mire képesek a nem mindennapi akadálypályán. Több ezer jelentkező közül végül 330 játékos maradt, akik megmérettetnek a műsorban.

A műsort Tilla és Majka vezeti, a produkció háziasszonya pedig Mádai Vivien lesz. A szőke szépség már nagyon izgatott, alig várja, hogy belecsapjanak a nagy munkába:

Vivien reméli, hogy a két fiú között szóhoz juthat majdForrás: TV2

"A Ninja Warrior az a műsor, aminek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik. A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor, hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsorvezetője leszek a Ninja Warrior-nak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is" -írta meg a Blikk.

Mádai Vivien elárulta, hogyan folytatják a férjével
Mádai Vivien imádja családját, amit szerte minden fórumon ki is nyilvánítani. Így tett ezúttal is. Egy csodás balatoni fotóval tudatta, hogyan jött össze a férjével. Olvass tovább itt...