Mindegy, mivel foglalkoznak, a legnagyobb sztároknak bizony nagyon oda kell figyelniük az alakjukra! A modellek, az énekesnők és a színésznők felé is elvárás, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák. Ők pedig nem tehetnek mást, minthogy folyamatosan edzenek, diétáznak azért, hogy alakjuk mindig kifogástalan legyen. Cindy Crawford, Halle Berry vagy éppen Jennifer Lopez csak néhány név azok közül a sztárok közül, akik 40 felett is jól néznek ki.

Sofia Vergara  

Sofia VergaraForrás: Instagram/Sofia Vergara

A kolumbiai színésznő elképesztő idomokkal rendelkezik. A latin szépség annak ellenére, hogy 44 éves, még mindig bombázó, és valószínűleg az is marad.  A sztár körül persze legyeskednek a férfiak, de persze esélyük sincs, hiszen Joe Manganiello a párja!

Jennifer Lopez  

Jennifer LopezForrás: Northfoto

Jennifer Lopez testét sem kell bemutatni senkinek, sokan áhítoznak a latin énekesnő után, mindhiába. A világsztár már betöltötte a 47. életévét, de folyamatosan bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám! Ő bármikor mutatkozhat bikiniben.

Cindy Crawford  

Cindy CrawfordForrás: Instagram/ Rande Gerber

Nem olyan nagy csoda, hogy a szupermodell Cindy Crawrod így 51 évesen is elképesztően csinos. Nem is fél megmutatni bikinis testét, hiszen még mindig úgy néz ki, mint egy bombázó. Két gyerek után is hihetetlenül néz ki.

Halle Berry  

Halle Berry 50 évesen is kifogástalanForrás: Instagram/Halle Berry

A színésznő alakját már sokszor megcsodálhattuk, de ő egyre kevesebbet mutat magából. Na nem azért, mert ne lenne még ma is kifogástalan az alakja, hanem valószínűleg azért, mert 50 évesen már nem akarja mutogatni. Pedig bátran megtehetné, mert még most is elképesztpen néz ki!

Sharon Stone

Sharon StoneForrás: Instagram/ Sharon Stone

Abszolút aranyérmes Sharon Stone, aki 59 éves létére is zavarba tudja hozni a fiatalokat, már ha bikinis alakról van szó. A színésznő nem véletlenül volt éveken át szexszimbólum, és a mai napig az, hiszen elképesztően jó formában van, amit nem is fél megmutatni!