Vámos Erika újra összejött szerelmével!

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika és párja a nyilvánosság előtt szakítottak, viharosan ért véget a kapcsolatuk. A műsorvezető még otthonából is elköltözött volt szerelme miatt, akivel most újra összejöttek.

Vámos Erika 9 évvel fiatalabb szerelmével boldog párkapcsolatban élt, ám miközben a műsorvezető nyaralt, összevesztek. A távolság ellenére úgy elmérgesedett köztük a viszony, hogy Erika végül a közösségi oldalairól is letiltotta párját, és a szakításukról kénytelen volt nyilatkozni, hiszen a veszekedés egy része nyilvánosan zajlott. A műsorvezető még a lakásából is elköltözött, hiszen nem akart volt párja közelében maradni, de most úgy tűnik, újra fellángolt köztük a szerelem.

Vámos Erika újra összejött szerelmével Forrás: Facebook/Erika Vámos

Korábban mindig paprikás hangvételű üzeneteket váltottunk egymással, de most más a helyzet. Nagyon szépeket ír. Végtelenül

mondta a Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.