Sebestyén Balázs szerint a végzés ellenére nyugodtan használhatják a Reggeli Show nevet

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
Reggeli Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék ugyan kézhez kaptak egy ideiglenes bírósági végzést, de ennek ellenére tovább használják a Reggeli Show nevet. Balázs szerint ezt még jogosan megtehetik, egy ügyvéd szerint azonban nem.

Sebestyén Balázsékat a bíróság eltiltotta a Reggeli Show név használatától, de a csapat nem enged. Szerintük ez csak egy ideiglenes intézkedés, amit nem kell betartaniuk, éppen ezért továbbra is ezen a néven, ezzel a logóval köszöntik a hallgatókat. Balázs a rádióban és a Facebook-oldalán is elmondta álláspontját.

Sebestyén Balázsék szerint továbbra is használhatják a Reggeli Show nevet Fotó: Adrián Zoltán/Origo

nem a bírósági döntés ellenére használjuk most a nevet, most még lehetőségünk van ezt a nevet használni.

"Mindig izgulunk ezen, talán nem kellene, mert igazából nem a név számít. Ti azért hallgattok minket, mert kíváncsiak vagytok ránk"Blikknek

Hosszú Katinka unikornissal pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170706-hosszu-katinka-unikornissal-pozol.htmlHosszú Katinka nagy erőkkel készül a vb-re, de szerencsére megvan a megfelelő segítsége: egy unikornis.TV + Sztárok--Dobó Kata bevallotta, hogy nagypapája szelleme sokáig visszajárt hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-dobo-kata-nagypapaja-szelleme-sokaig-visszajart-hozza.htmlDobó Katának is volt természetfeletti élménye, őt a nagyszülei láttogatták még sokáig, miután távoztak. TV + Sztárok--Zalatnay Cini baleseti ügye még nem zárult le: angol cég fizethet nekihttp://www.life.hu/sztarok/20170706-zalatnay-cini-baleseti-ugye-meg-nem-zarult-le.htmlTöbb mint hat hónapja szenvedett balesetet Zalatnay Cini, és még most sem épült fel teljesen Ügyét a bevásárlóközponttal még nem zárult le, lehet, hogy a pláza londoni anyavállalatával jutnak majd egyezségre. TV + Sztárok--Liptai Claudia a Viasaton tér vissza?http://www.life.hu/sztarok/20170706-liptai-claudia-a-viasaton-terhet-vissza.htmlA Viasat ősszel indít egy új főzős műsort, ami kifejezetten amatőr cukrászokat versenyeztet. Sokan azt gondolják, Liptai Claudiánál alkalmasabb embert nem lehetne találni a műsor vezetésére! TV + SztárokOrigoLányával tölti a nyarat Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-bereczki-zoltan-a-lanyaval-tolti-a-nyarat.htmlBereczki Zoltán nem panaszkodhat, egyetlen szabad perce nincs. Nyáron is nagyon sokat dolgozik, de egyvalakire szorít majd időt: a lányával mindenképpen elmegy nyaralni. TV + Sztárok--Steiner Kristófot átverték: a nevével fémjelzett vegán foodtruck húst kezdett árulnihttp://www.life.hu/sztarok/20170706-steiner-kristofot-atvertek-hust-kezdtek-arulni-a-nevevel-femjelzett-kocsibol.htmlSteiner Kristóf nagy örömmel adta nevét egy kisbuszhoz, hogy saját receptjei alapján vegán kajákat áruljanak egy udvarból minden nap. A történet azonban felháborító véget ért, ezért fakadt ki Facebook-oldalán Kristóf. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.