Sebestyén Balázsék ugyan kézhez kaptak egy ideiglenes bírósági végzést, de ennek ellenére tovább használják a Reggeli Show nevet. Balázs szerint ezt még jogosan megtehetik, egy ügyvéd szerint azonban nem.

Sebestyén Balázsékat a bíróság eltiltotta a Reggeli Show név használatától, de a csapat nem enged. Szerintük ez csak egy ideiglenes intézkedés, amit nem kell betartaniuk, éppen ezért továbbra is ezen a néven, ezzel a logóval köszöntik a hallgatókat. Balázs a rádióban és a Facebook-oldalán is elmondta álláspontját.

Sebestyén Balázsék szerint továbbra is használhatják a Reggeli Show nevetFotó: Adrián Zoltán/Origo

„Kézhez kaptunk egy végzést, amelyben eltiltanak bennünket a Reggeli Show név használatától, de ez egy ideiglenes intézkedés. Mint ilyenkor mindig, nekünk jogorvoslatra van lehetőségünk, 15 napunk van fellebbezni, és kérni a bíróságot, hogy függessze föl ezt az ideiglenes intézkedést. Ha megteszi, akkor örülünk, ha a bíróság azt mondja, hogy ezt elutasítja, akkor természetesen abszolút tiszteletben tartjuk a bírósági döntést. Jogkövető magatartást tanúsítunk, és nevet változtatunk, ha kell. Ez az igazság, tehát nem a bírósági döntés ellenére használjuk most a nevet, most még lehetőségünk van ezt a nevet használni. Aki mást mond, az egész egyszerűen hülyeségeket állít" - mondta Balázs, aki azt is hozzátette, sok nevet használtak már, de a hallgatóik mégis megmaradtak. "Mindig izgulunk ezen, talán nem kellene, mert igazából nem a név számít. Ti azért hallgattok minket, mert kíváncsiak vagytok ránk" - mondta még Balázs, aki mellett a rádiója is kiáll! A Blikknek nyilatkozó ügyvéd azonban másként vélekedik az ideiglenes végzésről, Dr. Kamarás Péter szerint már most is be kellene tartani! A bíróság azért hozta az ideiglenes végzést, hogy a sértett fél ne szenvedjen további kárt a névhasználat miatt. Mivel nincs halasztó hatály, a műsorgyártónak már most figyelembe kell vennie a döntést. Igaz, kártérítési összeg nem szerepel a papírokban"