Sebestyén Balázsék rengeteget fognak fizetni, ha továbbra is használják a Reggeli Show-t

Reggeli Show Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Törvényszék a Calss FM tulajdonosának adott igazat, így Sebestyén Balázsék nem hanszálhatják tovább a Reggeli Show nevet. Ők mégsem foglalkoznak ezzel, pedig hatalmas összegű a bírság!

Döntött a Fővárosi Törvényszék, álláspontjuk szerint Sebestyén Balázsék Reggeli Show című műsorának neve túlságosan hasonlít a Calss FM Morning Show című műsorához. Balázsék ezért ezt nem használhatják tovább, de ők nem foglalkoznak ezzel a határozattal, pedig nagyon nagy a tét. A műsor védjegyének értéke körülbelül 100 millió forint, Michael McNutt szerint pedig Balázséknak is be kell tartani a törvényeket.

Sebestyén Balázsék nem használhatják a Reggeli Show-t Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Megerősítést nyert, hogy Balázs és kollégái valóban károkat okoznak a márka használatával, és megtévesztik az embereket.

Blikknek

napi 200 ezer forintot kell befizetniük, ameddig használják, és 30 nap után havonta duplázódik az össszeg.

McNutt követeli, hogy Balázsék kérjenek bocsánatot tőle, és fizessék meg azokat a károkat, amit eddig okoztak. Balázsék azonban nem foglalkoznak ezzel, ők továbbra is használják a Reggeli Show-t, ma reggel is ezen a néven köszöntik a hallgatókat. Ők ma a rádióban mondják majd el az álláspontjukat az ügyről, de lehet sejteni, hogy mi az. Balázs már tegnap közzétett egy kiírást McNuttról...

Sztárok, akiket a saját családuk vert át http://www.life.hu/sztarok/20170705-sztarok-akik-rossz-viszonyban-vannak-a-rokonaikkal.htmlSokak számára elképzelhetetlen a családon belüli hazugság és viszálykodás, de bizony sajnos vannak olyan esetek, amikor a végletekig képes elfajulni rokonok között a viszony. TV + SztárokOrigoAz ügyvédéletről mesélt Zimány Linda: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170705-ilyen-az-elet-ugyvedkent-zimany-linda-szerint.htmlZimány Linda egy televíziós műsorban vendégeskedett, ahol sok egyéb más téma mellett arról is mesélt, hogy hogy tetszik neki az ügyvédélet. TV + SztárokOrigoEzen szokott vitatkozni Andor Éva és Szebeni István: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-andor-eva-es-szebeni-istvan-emiatt-viatkozik.htmlAndor Éva és Szebeni István a TV2 Mokkájában vendégeskedett, ahol kulisszatitkokat árultak el a kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoVV Mici édesanyja tiszta vizet öntött a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20170705-vv-mici-elmondta-az-igazat-krisztian-es-lanya-kapcsolatarol.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolata a Való Világ 8. szériájában kezdődött. A kamerák előtt bontakozott ki a szerelmük, ami átcsapott kőkemény pornóba is. Miután a játék véget ért a fiatalok összeköltöztek és folytatták közös életüket. Egészen idáig.. TV + SztárokOrigoBenkő Dániel csaja fehérneműben vonaglik- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-benko-daniel-csaja-fehernemuben-vonaglik.htmlBenkő Dániel és fiatal barátnője, Bazsarózsa folyamatosan meghökkentik a tévénézőket. Ezúttal ismét kiverte a biztosítékot Bazsarózsa viselkedése... TV + Sztárok--Cicciolina nagy bejelentést tett: többé nem meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20170705-cicciolina-nem-vetkozik-tobbe.htmlCicciolina, a felnőttfilmek koronázatlan királynője nagy bejelentést tett sokak teljes megdöbbenésére... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.