Szilágyi Istvánt, vagy ahogy egy ország ismeri, Lópici Gáspárt csúnyán összeverte a fia, több bordája is eltört. Pétert akkor előzetes letartóztatásba helyezték súlyos testi sértés miatt, és az biztos, hogy még egy darabig nem jön ki!

Hiába várja haza Szilágyi István és felesége a fiukat, még egy darabig biztos nem fog hazajönni. Péter ugyanis börtönben van, mivel csúnyán összeverte az apját. A Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspárja bordatörést szenvedett, fiát pedig súlyos testi sértés miatt előzetes letartóztatásba helyezték. Apja a saját hibájának tartja a történteket. 

Szilágyi István saját hibájának tartja, hogy a fia összeverteForrás: Youtube/GyorPluszTV

"Az egész egy félreértés volt. Azt hiszem, elbeszéltünk egymás mellett. Ő szeretne újra megházasodni és két gyereket is akar, van egy barátnője. Én pedig csak annyit mondtam neki, hogy rendben, de össze kell szedje magát, mert a házunk nem alkalmas egyelőre erre. Biztosan rosszat mondtam" - mondta a Lokálnak Szilágyi Istvána, akivel a felesége is egyetéertett. "Többször is próbáltunk bemenni, de valamiért nem sikerült bejutnunk. Végül feladtuk. Nem tudja, mikor jön haza? Valaki azt mondta, néhány nap és jön. Várjuk már nagyon. Nem is volt itt semmi, a Pista csak ráesett a farakásra" - mondta a szobrászművész. Lópici Gáspár pedig azzal védte még fiát, hogy csak véletlen volt. "Csak véletlen volt, mi régen is csak játszottunk. Amikor fiatal volt, megkértem, hogy inkább rajtam vezesse le a dühét, ne idegeneken, hogy ne kerüljön bajba. Bár kértem már korábban is, hogy már ne bántson, mert öreg vagyok, de most is csak ez történt, játszottunk, baleset volt" - mondta a színész. A fiuk azonban még egy darabig biztosan nem fog hazamenni. "Az illetékes kerületi ügyészség a múlt héten indítványt tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítására" - mondta dr. Bagoly Bettina sajtószóvivő.