Oltári csajok (sorozat) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub A mi kis falunk és a Válótársak után újabb sorozat készítésébe fogott. Az Oltári csajok szenvedélyes, érzelmes telenovella lesz: 100 részen keresztül izgulhatunk majd a szereplőkért.

Az Oltári csajok egy telenovella, amelyben három vidékről Budapestre költözött lány történetét követhetjük majd nyomon. "Próbálják megtalálni boldogságukat, szerelmüket. Ők testvérek, és túl azon, hogy a boldogságot és szerelmet megtalálják, meg kell találniuk egymást is" - mondta rejtélyesen a producer, Kalamár Tamás a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, de nem ez volt az egyetlen dolog, amit elárult. Ha szeretnél mindent megtudni az RTL következő sikersorozatáról, nézd meg a videót.

Kábítószer látható Kim Kardashian fotóján? http://www.life.hu/sztarok/20170712-kim-kardashiant-kabitoszerezessel-vadoljak.htmlKim Kardashian nemrég egy igen csak szexis fotót villantott a Snapchaten, csak arra nem volt felkészülve, hogy a követői olyanok, akár a detektívek... TV + Sztárok--Ábel Anita a Facebookján búcsúzik Schubert Évátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170712-abel-anita-a-facebookjan-bucsuzik-schubert-eva-szinesznotol.htmlA színház- és filmrajongók, a kollégái, túlzás nélkül, az egész ország gyászolja Schubert Évát. A TV2 Mokkájában Pásztor Erzsi könnyek között beszélt kolléganőjéről, Ábel Anita pedig a Facebook-oldalán tette közzé sorait. TV + Sztárok--Sírva gyászolta a Mokkában Schubert Évát Pásztor Erzsihttp://www.life.hu/sztarok/20170712-sirva-gyaszolta-a-tv2-mokkaban-az-elhunyt-schubert-evat-pasztor-erzsi.htmlMeghalt Schubert Éva Kossuth-díjas színésznő. Jó barátja, Pásztor Erzsi a Mokka vendégeként mesélt a hozzá fűződő emlékekről. TV + Sztárok--Istenes Bence szokott pucér fotókat készíteni Adélrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170712-istenes-bence-szeret-pucer-fotokat-kesziteni-adelrol.htmlIstenes Bence alaposan meglepte az internetezőket, mivel egy eléggé pikáns, meztelen fotót készített és tett közzé Adélról. Kiderült azonban, hogy ennél sokkal szaftosabb fotókat is lőtt már szerelméről... TV + SztárokOrigoHatalmas családi botrány alakult ki az Anikó#Showban: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170712-csaladi-botrany-tort-ki-nadai-aniko-musoraban.htmlAz Anikó#show legfrissebb adásában olyan családi botrány alakult ki a súlyfelesleg miatt, amitől mindenki szája tátva maradt. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina álma valóra vált - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170712-kulcsar-edina-alma-valora-valt.htmlMinden kívánsága így teljesüljön Kulcsár Edinának, főként, ha álmaihoz nedves fürdőruha is szükséges! A modell egyik vágya most vált valóra, meg is mutatta követőinek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.