Jessica Simpson monokiniben ünnepelte születésnapját - Fotó!

Forrás: Instagram/Jessica Simpson -
monokini Jessica Simpson születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson betöltötte a 37. életévét, de úgy döntött, nem foglalkozik vele. Ledobta bikinifelsőjét, és lazán, koktélt kortyolgatva ünnepelt!

Jessica Simspon már jó ideje főként az anyaságnak él, a színésznői karrierje alaposan a háttérbe szorult. Szerencsére viszont ez nem azt jelenti, hogy teljesen visszavonultan él, bőven elárasztja a rajongóit képekkel a családi életéről. A színésznő a napokban töltötte be a 37. életévét, közeledik a negyedik ikszhez, de nagyon úgy tűnik, hogy őt ez egy cseppet sem érdekli.

Jessica Simpson nagyon laza és nagyon szexi... Forrás: Instagram/Jessica Simpson

Jessica az Instagram-oldalán meg is mutatta, ő hogyan fogadta a sokak számára tragédiának számító életkort: nagyon lazán! A 37 éves sztár megszabadult a bikinifelsőjétől, és félmeztelenül, a medencében napozva ünnepelte saját magát, eközben pedig koktélt kortyolgatott: így aztán tényleg elviselhető nemcsak a hőség, hanem a szülinap is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.