A bíróságon találkozott újra kedd délután 7 év után Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla. A két nő között évek óta folyik a harc, amely főleg a vagyonmegosztásról szól. Az elsőfokú ítélet szerint Csillának és fiának ki kellene költöznie a művésznő villájából, de fellebeztek, Pártos ugyanis rokontartási pert indította a színésznő ellen.

Pécsi Ildikót a perben Magyar György ügyvéd képviselte. "Korábban is felvetődött már György neve, ám valamiért nem kerestem fel. Régi barátok vagyunk, nemrég találkoztunk, majd ezt követően felhívtam. Ő pedig elvállalta az ügyet" – árulta el Pécsi a Blikknek. "Miután ez egy zárt tárgyalás volt, törvénysértő lenne, ha a bent elhangzottakról tájékoztatnánk a sajtót. Sor került Ildikó meghallgatására, amiről tudott, nyilatkozott, a többit írásban terjesztjük a bíróság elé" – árulta el az ügyvéd. Pécsi Ildikó arról is beszélt, hogy még soha, egy tárgyalásra sem ment el, de most, hogy Magyar elvállalta, hogy elkíséri, rászánta magát, és a következőkön is részt fog venni. 

A napilap arról is beszámol, hogy az egykori anyós és meny szinte egyszerre érkezett az épületbe, ahol egy-egy halk jó napot kívánokkal üdvözölték egymást, Pártoson pedig látszott, hogy nem számított arra, hogy Pécsi is megjelenik, aki így fogalmazott: "Nekem nem menyem van, hanem felperesem". 

Fotó: MTI/Zih Zsolt