Szikora Robi ki nem állhatja Marilyn Mansont

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Marilyn Manson vélemény Szikora Robi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Robi nem rejti véka alá: kifejezetten utálja Marylin Mansont, és azt is elárulta, hogy miért. 

Hamarosan kis hazánk egyik színpadán lép fel a világhírű, de nem mindenki által kedvelt Marilyn Manson. Szikora Robi például kerek perec elárulta, mit gondol a kollégájáról:

"Ez az élőlény csak rombol és viszályt szít. Dalaiban visszatérő téma a perverzitás, a szex és az erőszak, amivel éppen azt a korosztályt igyekszik bekebelezni, akik a legbefolyásolhatóbbak. Ezért fontos kiemelni, hogy nem ellene, hanem azokért a fiatalokért imádkozunk, akik elmennek a koncertjére. Hogy megmentsük őket. Azt nem értem, hogy van itthon így is elég bajunk, miért kell egy ilyen deviánst ide importálni" - mondta a 63 éves énekes.

Félti a fiatalokat Mansontól Szikora Robi Forrás: Facebook

Mindemellett valóságos sátánfajzatnak tartja, aki nyilvános istenkáromlást hajt végre a dalaival, és még büszke is rá. Olyannyira borsódzik tőle a háta, hogy még a nevét sem hajlandó kimondani. Valamennyi igazság amúgy lehet Robi szavaiban, hiszen Manson felvállaltan a Fekete Egyház sátánista rend tiszteletese - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.