A sztárok sem mindig szívelik egymást, de profi módjára képesek palástolni az érzelmeiket, ha közös munkáról van szó. Éppen ezért a rajongók számára fel sem tűnik, hogy milyen érzéseket táplálnak egymás iránt a celebek! Persze csak addig titkolják az utálatot, amíg együtt kell játszaniuk, utána elszabadulhat a pokol!

Stana Katic és Nathan Fillion

Stana Katic és Nathan FillionForrás: ABC

A Castle című sorozat hamar a közönség kedvence lett, mindenki alig várta, hogy Richard Castle író és Kate Beckett detektív megoldják együtt a bonyolultnál bonyolultabb ügyeket, és végül egymásba szeressenek. Így is lett, de csak a sorozatban. A való életben ugyanis megvetették egymást. Szinte soha nem beszéltek, de ha mégis, akkor veszekedés volt a vége. 

Blake Lively és Leighton Meester

Blake Lively és Leighton MeesterForrás: CBS

A Pletykafészek sok tini kedvence volt, Blair és Serena barátsága igazi példa lett annak ellenére is, hogy a sorozatban sem volt mindig tökéletes a viszonyuk. Sokszor harcoltak egymással a kamerák előtt, ám Blair és Serena viszonya mindig rendeződött, azonban Blake és Leighton kapcsolata sosem. A két színésznő, ha tehette, kerülte egymást a forgatási napokon, kivéve persze a közös jelenetekben. Blake annyira utálta kolléganőjét, hogy még az eljegyzéséhez sem gratulált! 

Selena Gomez és szinte minden Disney-sztár 

2011-ben még jóban volt Selena és Demi, vagy legalábbis úgy tettekForrás: AFP/Jason Merritt

Selena Gomez csinos, fiatal nő, aki szólókarrierbe fogott, miután megunta a disney-s szerepléseit. A látszat azonban csalóka, mert szinte minden korábbi kollégájával összerúgta már a port. Miley Cyrusszal is sok csatát vívott, ahogy Demi Lovatóval is. Szintén összeveszett Dylan és Cole Sprouse-zal, amikor szerepelt a Zack és Cody élete című sorozatban, de nincsen jóban Jake T. Austinnal sem, akivel Varázslók a Waverly helyből-ben játszott. 

Patrick Dempsey és Isaiah Washington

Patrick Dempsey és Isaiah WashingtonForrás: AFP

A két színész a Grace klinikában játszott együtt, de ott hiába alakítottak barátokat, a való életben a köztük húzódó ellentét tettlegességig fajult. Állítólag Isaiah Washington nekiugrott Patrick Dempsey-nek, és megragadta a torkát, amiért az panaszkodott, hogy későn kezdik a munkát. Isaiah Washingtonnak egyébként nemcsak ez az egy dolog van a rovásán, annak idején egy homofób megnyilvánulás miatt kellett távoznia a sorozatból. 

Chad Michael Murray és Sophia Bush

Chad Michael Murray és Sophia BushForrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Peter Kramer

A Tuti gimi forgatásai nem lehettek oldott hangulatúak, ezért az összes szereplőt és alkotót sajnáljuk. Chad és Sophia viszályát ugyanis nem lehetett könnyű elviselni. A kezdetekben még nagyon jóban volt a két színész, olyannyira, hogy össze is házasodtak, de kapcsolatuk nem tartott sokáig, elváltak, ugyanis Chad állítólag megcsalta a feleségét. A színész aztán tovább bonyolított a helyzeten, ugyanis egy másik szereplővel kezdett intim viszonyt a válás után...