Balázs nemrég új infót árult el a reggeli műsoruk körüli kálváriával kapcsolatban: a Reggeli Shownak nevet kell váltania. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Sebestyén Balázsék harcolnak a Reggeli Show elnevezésért a Class Fm tulajdonosával, aki pert is indított a téma kapcsán. Véleménye szerint ugyanis megtévesztően hasonlít Balázsék új műsorának neve az egykori Class Fm-en futó Morning Showhoz, ezzel pedig megkárosítva érzi magát Balázsék részéről. 

A tárgyalás eredménye pedig első körben Michael McNutt-nak adott igazat: Balázsék sem a Rádió 1- ben, sem pedig a közösségi oldalakon nem használhatják a Reggeli Show elnevezést.

Sebestyén Balázsék nevet változtatnakForrás: redlemon

"Hétfőtől már nem ezen a néven jelentkezik a műsor, de a pereskedésnek ezzel nincs vége. Vissza fogjuk szerezni a nevünket" - mondta a hírekkel kapcsolatban Balázs. 

"Valószínű, ez még évekig zajlik. Évekbe telhet, mire ebből végrehajtás lesz vagy bármi más, de már most unom. Nem akarok már emiatt címlapokra kerülni. Dögunalmas, hogy valaki így próbálja a saját, egyébként egyáltalán nem hallgatott online rádióját tolni, hogy rajtunk keresztül címlapokat generál. Hát, nem bölcsebb ez a dolog, amit teszünk!"

A hallgatók szerencsére továbbra is humorral állnak a kényes témához, és különféle alternatívákat kínáltak fel az új elnevezéssel kapcsolatban: felmerült a Ristretto, a Keltetünk, a Reggeli Perelős, és az Ébredő Erő is - írta meg aBlikk.

UPDATE:

"A hallgatók az elmúlt hetekben számtalan alkalommal írták nekünk, hogy nem egy névre kíváncsiak, hanem ránk, ezért határoztunk úgy, hogy az lesz a nevünk, ahogy most is emlegetnek bennünket:

hétfőtől Balázsék néven folytatódik a műsorunk,

a saját nevünket használjuk műsorkészítésre. Remélem, ez nem lesz magas labda a Balázsoknak, hogy bepereljenek" - nyilatkozta Sebestyén Balázs.