Gesztesi Károly őszintén a pálinkáról

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly már többször megfogadta, hogy nem néz a pohár fenekére, legutóbb tavaly nyár végén tűzte ki céljául, hogy 500 napig nem iszik alkoholt. Most ahelyett, hogy magyarázkodna a pálinkák miatt, inkább őszintén beszélt róluk.

Gesztesi Károly azt mondja, otthon nem iszik, de azért teljesen nem vonta meg magától az alkoholt. „Mikor dolgozom, akkor sosem iszom, és a házamban sem tartok alkoholt. De ha lazítás van, akkor nem figyelek rá, hogy lecsúszik-e egy pohárka bor” - nyilatkozta a színész a Blikknek.

Gesztesi abból sem csinált titkot, hogy a helyiek láthatták már reggel a kocsmában. „Amikor reggelente nincs dolgom, akkor szívesen lenézek hét körül a közeli kocsmába, és megiszom egy jó magyar pálinkát, amit egy öt tojásból álló rántotta és szalonna követ."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Bátran vállalom, hogy ha nem dolgozom, akkor boldogan megiszom bármikor bárkivel egy pohár rozét! Már a könyvemben is felvállaltam az életfilozófiám, miért tenném most ezt másképp?!” - mondta Gesztesi, aki szerint a nehézségek ellenére élvezni kell az életét. A színész a nyári szabadsága alatt egy zarándokutat tervez, amit még mindig nem döntött el, hogy Spanyolországban vagy Magyarországon teljesít majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.