Egy évvel ezelőtt halt meg Somló Tamás. Ennek apropóján beszélt arról orvos testvére, hogy miként is élték meg a zenész betegségét. 

"A legelső leletnél tudtam, ami évekkel korábban volt, hogy sajnos rosszindulatú betegségről van szó – idézte föl a fájdalmas időszakot a doktornő –, de nagyon-nagyon reménykedtünk akkor, hogy időben elkapták. Tulajdonképpen nem is egy, hanem két rosszindulatú betegsége is volt, az egyik aztán nem okozott gondot, de egyből két műtét volt, ezt nem tudják sokan (...) Én végig reménykedtem, soha nem néztem meg – éppenséggel meg tudtam volna – de nem kértem el a leleteit, nem néztem meg, gyakorlatilag struccpolitikát folytattam. Jól homokba dugtam a fejem, hogy nincs itt semmi baj, mert ő remekül volt, nagyon jó hangulatban élt úgy, mint mindig" - idézi Dr. Bródy Andreától, Somló fogorvos terstvérétől a Klubrádióban elhangzottakat a Bors

Az zenész testvére hozzátette, Tamás fantasztikusan jó orvosok kezében volt, akik mindent megtettek érte. "Őérte mindent megtettek, sajnos nem vagyunk mindenhatóak..." - jelentette ki. 

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd