Valaki szerencsés, és idős korában is sűrű hajkoronával rendelkezik, mások pedig már fiatalon megkopaszodnak. De akadnak olyanok is, akik haj nélkül is jól néznek ki. 

Bruce Willis 

A Golden Globe és Emmy díjas színész már jó pár éve kopasz, ám ennek ellenére sok nő férfiideálként gondol rá attól függetlenül, hogy van-e haja vagy sem. Nem hiába, a sárm belülről is fakad, és mi úgy gondoljuk, hogy Willisnek kifejezetten jót tett az öregedés: 50 éves kora körül élte fénykorát, de még 62 évesen sincs miért panaszkodnia. 

Bruce WillisForrás: AFP

Danny DeVito

Nos, a 72 éves hírességről sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy jóképű vagy sármos lenne. Persze mindenkinek más az ízlése, de azt kijelenthetjük, hogy a legtöbben nem Danny DeVitora gondolnak, ha egy szexi színészt kell megnevezniük. Mégis mindannyian szeretjük, mert fantasztikus személyisége és tehetsége van. Viszont meg kell hagyni: a jelenlegi frizurájánál még a teljes kopaszság is jobb lenne.

Szegény ugyanis olyan furcsán kopaszodott meg, mintha megrázta volna az áram. A feje búbján egy szál haja sincs, míg két oldalt pamacsok díszelegnek. Talán jobb lenne ha teljesen megválna tőle, de ő valamiért nagyon ragaszkodik a maradék hajához.

Danny DeVitoForrás: Reddit, AFP

Billy Zane 

Mi még emlékszünk, hogy a Titanic idején még milyen sűrű hajkoronával rendelkezett Billy Zane. A 1997-es sikerprodukcióban nyújtott alakítása ugyanis feledhetetlen. És visszagondolva, akkoriban még rendkívül dús hajkoronája volt. 

Billy ZaneForrás: Northfoto, AFP

Woody Harrelson

Az 55 éves sztárnak egykor hosszú szőke lobonca volt, melynek köszönhetően az őrültet és a szőke herceget is bármikor könnyen alakítani tudta.

Aztán az évek során lassacskán ő is kopaszodni kezdett, ezért mostmár teljesen rövidre vágatta a haját, mert DeVito-val ellentétben ő belátta, hogy bizony ezt már nem érdemes erőltetni. 

Woody HarrelsonForrás: Northfoto, AFP

Dwayne Johnson

A 45 éves színésznek kifejezetten jól áll, hogy egyáltalán nincs haja. A fiatal kori képeit nézegetve rádöbbentünk, hogy Johnson vonzereje a brutálisan kisportolt testén és a mosolyán túl a kopaszsága is. Ő kifejezetten az a híresség, akit nem is nagyon tudunk hajjal elképzelni. 

Jobban belegondolva ez érthető is, hiszen profi sportoló és pankrátorként az emberek köztudatában a keménység és a harc is a nevéhez fűzödik, ami nem sűrűn összeegyeztethető a nagy lobonccal. 

Dwayne JohnsonForrás: Origo