Bruce Willis kopasz Dwayne Johnson Danny DeVito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaki szerencsés, és idős korában is sűrű hajkoronával rendelkezik, mások pedig már fiatalon megkopaszodnak. De akadnak olyanok is, akik haj nélkül is jól néznek ki. 

Bruce Willis

A Golden Globe és Emmy díjas színész már jó pár éve kopasz, ám ennek ellenére sok nő férfiideálként gondol rá attól függetlenül, hogy van-e haja vagy sem. Nem hiába, a sárm belülről is fakad, és mi úgy gondoljuk, hogy Willisnek kifejezetten jót tett az öregedés: 50 éves kora körül élte fénykorát, de még 62 évesen sincs miért panaszkodnia.

Bruce Willis Forrás: AFP

Danny DeVito

Nos, a 72 éves hírességről sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy jóképű vagy sármos lenne. Persze mindenkinek más az ízlése, de azt kijelenthetjük, hogy a legtöbben nem Danny DeVitora gondolnak, ha egy szexi színészt kell megnevezniük. Mégis mindannyian szeretjük, mert fantasztikus személyisége és tehetsége van. Viszont meg kell hagyni: a jelenlegi frizurájánál még a teljes kopaszság is jobb lenne.

Szegény ugyanis olyan furcsán kopaszodott meg, mintha megrázta volna az áram. A feje búbján egy szál haja sincs, míg két oldalt pamacsok díszelegnek. Talán jobb lenne ha teljesen megválna tőle, de ő valamiért nagyon ragaszkodik a maradék hajához.

Danny DeVito Forrás: Reddit, AFP

Billy Zane

Mi még emlékszünk, hogy a Titanic idején még milyen sűrű hajkoronával rendelkezett Billy Zane. A 1997-es sikerprodukcióban nyújtott alakítása ugyanis feledhetetlen. És visszagondolva, akkoriban még rendkívül dús hajkoronája volt.

Billy Zane Forrás: Northfoto, AFP

Woody Harrelson

Az 55 éves sztárnak egykor hosszú szőke lobonca volt, melynek köszönhetően az őrültet és a szőke herceget is bármikor könnyen alakítani tudta.

Aztán az évek során lassacskán ő is kopaszodni kezdett, ezért mostmár teljesen rövidre vágatta a haját, mert DeVito-val ellentétben ő belátta, hogy bizony ezt már nem érdemes erőltetni.

Woody Harrelson Forrás: Northfoto, AFP

Dwayne Johnson

A 45 éves színésznek kifejezetten jól áll, hogy egyáltalán nincs haja. A fiatal kori képeit nézegetve rádöbbentünk, hogy Johnson vonzereje a brutálisan kisportolt testén és a mosolyán túl a kopaszsága is. Ő kifejezetten az a híresség, akit nem is nagyon tudunk hajjal elképzelni.

Jobban belegondolva ez érthető is, hiszen profi sportoló és pankrátorként az emberek köztudatában a keménység és a harc is a nevéhez fűzödik, ami nem sűrűn összeegyeztethető a nagy lobonccal.

Dwayne Johnson Forrás: Origo
Sztárok és gusztustalan szokásaik: Katy Perry folyamatosan pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170717-sztarok-es-gusztustalan-szokasaik.htmlA hírességek csak a vörös szőnyegen tűnnek tökéletesnek, valójában azonban igazán gusztustalanok, de csak otthon, ahol senki nem látja őket. Katy Perry például folyamatosan pukizik, de van olyan celeb is, aki nem hajlandó fürdeni, vagy éppen nem mos kezet vécézés után. És ezek bizony az A-listás sztárok, Brad Pitt és Christina Aguilera is gusztustalan olykor! TV + Sztárok--Sztárok, akik hihetetlenül szőrösek: Korda Györgytől Alec Baldwinig - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170710-sztarok-akik-hihetetlenul-szorosek.htmlMielőtt még divatba jött volna a csupaszság a férfiak körében is, rengeteg sztár mutatta meg testét a maga valójában. Bizony sokan közülük meglehetősen dús szőrzettel voltak megáldva, és nemcsak a mellkasukon. Íme, azok a hazai és külföldi férfi sztárok, akik finoman szólva sem szőrtelenek! TV + Sztárok--40 feletti sztárok, akik még mindig jól néznek ki bikiniben - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-40-feletti-sztarok-akik-meg-mindig-jol-neznek-ki-bikiniben.htmlMindegy, mivel foglalkoznak, a legnagyobb sztároknak bizony nagyon oda kell figyelniük az alakjukra! A modellek, az énekesnők és a színésznők felé is elvárás, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák. Ők pedig nem tehetnek mást, minthogy folyamatosan edzenek, diétáznak azért, hogy alakjuk mindig kifogástalan legyen. Cindy Crawford, Halle Berry vagy éppen Jennifer Lopez csak néhány név azok közül a sztárok közül, akik 40 felett is jól néznek ki. TV + Sztárok--Sztárok, akiket a saját családuk vert át http://www.life.hu/sztarok/20170705-sztarok-akik-rossz-viszonyban-vannak-a-rokonaikkal.htmlSokak számára elképzelhetetlen a családon belüli hazugság és viszálykodás, de bizony sajnos vannak olyan esetek, amikor a végletekig képes elfajulni rokonok között a viszony. TV + SztárokOrigoGyereksztárok, akiket megloptak a saját szüleikhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-szulok-akik-sokat-profitaltak-gyermekuk-hirnevebol.htmlA gyereksztárok nem költhetik el azt, amit kersnek, minden pénzük a szülőkhöz vándorol. Sok olyan híresség van, akik nagykorúvá válásuk után sem láttak semmit a pénzükből, mert a szüleik elherdálták. De nemcsak a kiskorú sztárok szenvedtek ezzel a problémával, azokon is élősködött a család, akik már szabadon rendelkezhettek a megkeresett vagyonnal. TV + Sztárok--Sztárok, akik a gazdagság ellenére is nagyon fukarok http://www.life.hu/sztarok/20170614-sztarok-akik-borzalmasan-fukarok.htmlA legnagyobb sztárokról azt gondolnánk, hogy ennyi vagyonnal a zsebükben nem jellemző rájuk a fukarkodás. Pedig de! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.