Gundi:"A közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gundel Takács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.

Gundel Takács Gábor most éppen a hazánkban zajló vizes világbajnokság balatonfüredi helyszínén dolgozik. "Azt hiszem, hogy ez életem legjobb munkája! Kint vagyok a Balaton partján, nézem az ország eddigi legnagyobb sporteseményét, ráadásul még arra is jut időm, hogy élvezzem a várost. Fantasztikus, hogy a világ minden tájáról itt vannak a sportolók, és ennek köszönhetően egy egészen új hangulatot kapott Balatonfüred" - áradozott Gundi, aki most épp a lelátón ülő nézőknek közvetít a világversenyről.

Gundel Takács Gábor Fotó: Polyak Attila - Origo

Persze a sport mellett a tévés vetélkedőknek is nagy szerelmese, így a mai napig fájlalja, hogy a hat éven át tartó kvízműsorát, a Maradj talpont! ma már nem vezényelheti. Gundi ennek ellenére nem csügged, tele van a jövőjét illető tervekkel.

"Bevallom, hiányzik a kvízműsorok izgalma" - árulta el Gundel Takács Gábor a Blikknek. "A tervek szerint a közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm, de egyelőre folynak a tárgyalások, így konkrétumról nem beszélhetek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.