Mint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.

Gundel Takács Gábor most éppen a hazánkban zajló vizes világbajnokság balatonfüredi helyszínén dolgozik. "Azt hiszem, hogy ez életem legjobb munkája! Kint vagyok a Balaton partján, nézem az ország eddigi legnagyobb sporteseményét, ráadásul még arra is jut időm, hogy élvezzem a várost. Fantasztikus, hogy a világ minden tájáról itt vannak a sportolók, és ennek köszönhetően egy egészen új hangulatot kapott Balatonfüred" - áradozott Gundi, aki most épp a lelátón ülő nézőknek közvetít a világversenyről.

Gundel Takács GáborFotó: Polyak Attila - Origo

Persze a sport mellett a tévés vetélkedőknek is nagy szerelmese, így a mai napig fájlalja, hogy a hat éven át tartó kvízműsorát, a Maradj talpont! ma már nem vezényelheti. Gundi ennek ellenére nem csügged, tele van a jövőjét illető tervekkel.

"Bevallom, hiányzik a kvízműsorok izgalma" - árulta el Gundel Takács Gábor a Blikknek. "A tervek szerint a közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm, de egyelőre folynak a tárgyalások, így konkrétumról nem beszélhetek."