Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatuk vége után csak a gyerekek miatt tartották a kapcsolatot, ám a legújabb hírek szerint egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata tavaly nyáron ment tönkre, és úgy tűnt, semmi remény a békülésre. Az egykori álompár csak a gyerekek miatt tartotta egymással a kapcsolatot, de ezen kívül nem beszélgettek. Úgy tűnik azonban, hogy talán mégis rendeződik a viszonyuk, múlt héten legalábbis erről szóltak a hírek, a legfrissebb információk szerint pedig már találkozgatnak is egymással.

Sarka Kata és Hajdú Péter újra találkozgatnak?Forrás: Facebook/Sarka Kata

A Story Magazin állítja, hogy egyre többször látják együtt újra Pétert és Katát, az új felállásról a párhoz közel álló barát nyilatkozott a lapnak. "Mi, akik közelről szemléljük Kata és Peti kapcsolatát, közelről látjuk, hogy egyikük sem boldog. Kata sem találja a helyét, és Péter is csak színleli, hogy jól érzi magát. Ráadásul mostanában volt néhány találkozójuk egymással, amit ha nem is tekinthetünk randevúnak, mégis jó hangulatban telt" - mondta az ismeretlen barát.