Szelfizés közben fulladt meg egy 15 éves magyar lány Szardínián

Szardínia szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényképet akart készíteni magáról, emiatt halhatott meg egy 15 éves magyar lány Szardínián. Egy sziklán állt, amikor egy 7 méteres hullám kicsapott és besodorta őt a vízbe.

Egy helyi férfi is próbálta őt megmenteni, de nem sikerült neki, majdnem ő is a vízbe fulladt. Egy Szardínián élő idegenvezető nyilatkozott a Tényeknek. A videóból a tragédia részleteit is megtudhatod.

Csúszdázás közben halt meg egy férfi a budapesti aquaparkbanhttp://www.life.hu/news/20170726-csuszdazas-kozben-halt-meg-egy-ferfi-a-budapesti-aquaparkba.htmlMeghalt egy 60 év körüli férfi az egyik budapesti aquaparkban. A Kamikaze csúszdáról rugaszkodott el, ám út közben eszméletét vesztette. NewsSzelfizés közben zuhant le a Margit hídról egy lányhttp://www.life.hu/news/20170726-szelfizes-kozben-zuhant-le-a-margit-hidrol-egy-lany-sulyosan-megserult.htmlSúlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők szerda hajnalban egy fiatal nőt, aki szelfizés közben zuhant le a Margit hídról. NewsFérjmegőrző nyílt egy kínai bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20170723-ferjmegorzo-nyilt-egy-kinai-bevasarlokozpontban-sanghajban.htmlFérjmegőrzőket létesített egy bevásárlóközpont hitvesüket vagy barátnőjüket a bevásárlásra elkísérő férfiak számára.NewsA kánikula még várat magára, sok esőre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20170726-a-kanikula-meg-varat-magara-sok-esore-szamithatunk.htmlBár a kánikula utáni lehűlésnek a legtöbben örültünk, azért nem pont erre számítottunk. A nap azért kisüthetne, de helyette inkább esőt várhatunk. NewsGömbvillám csapott le Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20170723-gombvillam-csapott-le-szombathelyen-vas-megyeben.htmlTöbben is látták a piros, vagy narancsszínű gömböt Szombathelyen, ami két daru között vágott be egy családi ház kerítéséhez, ahol a tuják nagy lánggal kezdtek égni. A szomszédok és a tűzoltók azonnal oltani kezdték a tüzet. NewsOrigoEltűnt egy 15 éves lány a Kis-Dunábanhttp://www.life.hu/news/20170722-eltunt-egy-15-eves-lany-a-kisdunaban.htmlEgy 15 éves lány két nővérével és nevelőszüleivel fürdött Kis-Dunában, a tallósi vízimalom közelében. Mindhárman fuldoklottak, kettőjüket sikerült kimenteni, de a harmadik lány eltűnt. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.