VV Lóri őszintén vallott az elmúlt időszakról, és arról az emberről, aki lassan már az életére tör. 

Novemberben kezdődött minden, amikor is Lóri zaklatója nőnek adta ki magát. Így kezdett el a hírességnek üzeneteket küldeni, amelyekre ő eleinte még válaszolt is. A nőnek álcázott zaklató a beszélgetéseket feltöltötte a netre, Lóri pedig emiatt majdnem elveszítette a párját.

VV Lóri őszintén mesélt a zaklatójárólForrás: RTL II

"Aztán a saját oldaláról is írt, és kilenc hónapja folyamatosan írogat. Volt nap, hogy 649 nem fogadott hívásom volt tőle, már háromszor telefonszámot kellett cserélnem, és van közösségi oldalam is, amit elvesztettem miatta. Azóta megtudtam, már másokat is zaklat"

Lóri jelezte a Tamás nevű srácnak, hogy fel fogja jelenteni, mire a zaklató halálosan megrémült, és önszántából átutalt az egykori villalakónak 160 ezer forintot. 

"De azóta most már ott tart a történet, hogy a nevemben ír történeteket, szerkeszt képeket, és olyan dolgokat állít, amik soha nem történtek meg. Azóta már meg is fenyegetett" - mondta Lóri, aki azt is elmesélte, hogy Tamás szerelmet vallott neki. 

Bizonyos hírek szerint a zaklató férfi bekerült a legújabb X-Faktorba, és arra készül, hogy híres lesz - írta meg a Bors