Zaklatója miatt retteg VV Lóri

Forrás: RTL II -
VV Lóri szerelem zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Lóri őszintén vallott az elmúlt időszakról, és arról az emberről, aki lassan már az életére tör. 

Novemberben kezdődött minden, amikor is Lóri zaklatója nőnek adta ki magát. Így kezdett el a hírességnek üzeneteket küldeni, amelyekre ő eleinte még válaszolt is. A nőnek álcázott zaklató a beszélgetéseket feltöltötte a netre, Lóri pedig emiatt majdnem elveszítette a párját.

VV Lóri őszintén mesélt a zaklatójáról Forrás: RTL II

"Aztán a saját oldaláról is írt, és kilenc hónapja folyamatosan írogat. Volt nap, hogy 649 nem fogadott hívásom volt tőle, már háromszor telefonszámot kellett cserélnem, és van közösségi oldalam is, amit elvesztettem miatta. Azóta megtudtam, már másokat is zaklat"

Lóri jelezte a Tamás nevű srácnak, hogy fel fogja jelenteni, mire a zaklató halálosan megrémült, és önszántából átutalt az egykori villalakónak 160 ezer forintot.

"De azóta most már ott tart a történet, hogy a nevemben ír történeteket, szerkeszt képeket, és olyan dolgokat állít, amik soha nem történtek meg. Azóta már meg is fenyegetett" - mondta Lóri, aki azt is elmesélte, hogy Tamás szerelmet vallott neki.

Bizonyos hírek szerint a zaklató férfi bekerült a legújabb X-Faktorba, és arra készül, hogy híres lesz - írta meg a Bors.

Klapka György vagyonát felosztották: a kitagadott gyerekek is kaptak a pénzbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-klapka-gyorgy-vagyonat-felosztottak.htmlKlapka György örököseinek sikerült megegyezniük, elosztották az Aranyember vagyonát. A végrendeletét azonban nem tartották be, a kitagadott fiúk is kaptak az örökségből. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella az RTL Klubnál térhet visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170726-jakupcsek-gabriella-az-rtl-klubnal-terne-vissza.htmlÚgy tűnik a másik kereskedelmi csatornától kapott lehetőséget a tévés, ezúttal az RTL Klub kérte fel egy műsorra, legalábbis sajtóértesülések szerint. Nemcsak ő fog szerepelni, állítólag Kálmán Olga is feltűnik a csatornán. TV + SztárokOrigoVacsorázz együtt Kate Winslettel és DiCaprióval http://www.life.hu/sztarok/20170725-egy-szerencses-egyutt-vacsorazhat-kate-winslettel-es-dicaprioval.htmlKate és Leonardo egy nagylelkű kezdeményezéssel szeretne jótékonykodni. Ráadásul az egyik rajongójuk - aki megtudja fizetni - még egy közös estét is eltölthet velük. TV + Sztárok--Nádai Anikót érzelmileg megviselte vendége sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20170725-nadai-aniko-musoraban-elszabadultak-az-erzelmek-video.htmlNádai Anikó új műsora naponta tartogat meglepetéseket. Ezúttal egy fiatal fiú csalt könnyeket a nézők és a műsorvezető szemébe is... TV + SztárokOrigoAndy Vajna kiutazott Amerikába Vajna Timihezhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-andy-vajna-amerikaba-utazott-vajna-timihez.htmlVajna Timi még sokáig Amerikában fog élni, és csak ritkán látogat haza, ezért természetesen Andyvel sem tudnak annyit találkozni. Andy nemrég azonban kiutazott, így újra együtt lehettek. TV + SztárokOrigoNyilvánosságra hozták a segélyhívást, melyben bejelentik Linkin Park énekesének haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170725-segelyhivas-igy-jelentettek-chester-bennington-halalat.htmlChester Bennington, a Linkin Park frontembere 41 évesen vetett véget az életének, holttestére házvezetőnője talált rá. Kiderült, hogy a 911-et viszont a sofőr értesítette, mivel nyilvánosságra hozták a segélyhívást. Hallani, ahogy a házvezető hisztérikusan sír a háttérben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.