Elképesztő részletek kerültek napvilágra Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones házassági szerződéséről. 

Nem is gondolnánk, hogy a mindig vidámnak tűnő házaspár mögött ilyen komoly szabályrendszer áll, pedig itt bizony minden kőbe van vésve, és mindennek ára van. Például az is leírt tény, hogy Douglasnak minden esetleges félrelépés után súlyos összeget kell megfizetnie a feleségének. 

Michael Douglas bizonyára átgondolja, hogy megéri-e félrelpni, vagy semForrás: Instagram/catherinezetajones

Vagyis ha a sztárapukának kettyintenie van kedve, akkor azzal együtt le is tehet az asztalra 1,7 millió dollárt, ami durván 430 millió forint. Bár állítólag erre nincs szükség, ugyanis a 72 éves sztár már régen kezeltette a szexfüggőségét. 

Egy arizonai klinikán foglalkoztak a problémájával, és ma már egy igaz mintaférj és mintaapa is egyben. Bár az kérdéses, hogy a libidóját miért tudja ilyen könnyedén karbantartani: a kezelések miatt, a fizetéstől való félelem miatt, vagy esetleg az van a háttérben, hogy 72 évesen már nem is vágyik a szexre - írta meg a Best Magazin.

Sztárok zűrös gyerekei: Michael Douglas sem lehet büszke
A sztárok gyerekei semmiben nem szenvednek hiányt, ennek ellenére nem mindegyikükből lesz egy földre szállt angyal. Sokuk hozta nagyon kényes helyzetbe híres szüleiket, vagy balesettel, vagy éppen pornóvideóval. Michael Douglas és Nicholas Cage gyereke sem éppen a jóság szobra...