Oroszlán Szonja sokszor sírta el magát a sok munka miatt

munka Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem adják könnyen a sikert senkinek, de nagyon kevesen látják, milyen kemény munka is van a népszerűség és a filmszerepek mögött. Oroszlán Szonjának például 10 évig napi 16 óra munka, és rengeteg könny!

Oroszlán Szonja egészen kiskora óta benne van a körforgásban, már tinédzserként nagyon sokat dolgozott a tanulás mellett. Itthoni karrierjét kétségkívül a Valami Amerika című film indította be, ami után nem is volt megállás. 2001 után folyamatosan pörgött a színésznő!

Oroszlán Szonja sokszor sírt, de mindig kitartott Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

hajnali háromkor értem haza, okszor sírtam, hogy nem bírom tovább, de helytálltam"

aki Amerikában kezdte elölről a karrierjét "Magam mögött hagytam 10 év páratlan sikerét, a tengerentúlon kezdtem új életet, hogy bebizonyítsam magamnak, ott is megállom a helyem"

Vodkával és pezsgővel ünnepelték a 15 éves Virágot http://www.life.hu/sztarok/20170728-igy-unnepeltek-gaspar-virag-szuletesnapjat.htmlGáspár Virág tegnap töltötte be a 15. életévét, nemrég pedig friss fotók is napvilágra kerültek az önfeledt bulizás pillanatairól. TV + Sztárok--Verebes István első felesége prostituált volthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-prostitualt-volt-verebes-istvan-elso-felesege.htmlVerebes István sem sűrűn nyilatkozik magánéletéről, nem is sejtettük, hogy ilyen pikáns titkot rejteget. Kiderült, hogy első felesége egy prostituált volt! TV + SztárokOrigoIstenes László elmondta véleményét Csobot Adélrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-istenes-laszlo-megszolalt-csobot-adelrol.htmlCsobot Adél és Istenes László együtt szerepeltek Kasza Tibi új műsorában, ott mondta el a Mokka műsorvezetője, hogy mi a véleménye menyéről. Szerinte Adél egyáltalán nem sok. TV + SztárokOrigoEltemették Schubert Évát http://www.life.hu/sztarok/20170728-elbucsuztattak-schubert-evat.htmlCsütörtökön kísérték utolsó útjára Schubert Éva színésznőt. TV + Sztárok--Cserpes Laura megkönnyezte Gyurta Dani kieséséthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-cserpes-laura-konnyezte-gyurta-dani-kiesese-utan.htmlGyurta Dani az idei vizes vb-n nem úgy szerepelt, ahogy tervezte, pedig szerelme is ott szurkolt neki az arénában. Cserpes Laura könnyekben tört ki, miután Dani kiesett 200 méter mellen csütörtökön. TV + SztárokOrigoSzexkapcsolatnak indult Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20170728-szexkapcsolatnak-indult-mila-kunis-es-ashton-kutcher-hazassaga.htmlMila Kunisnál és Ashton Kutchernél összeillőbb párost nem igazán lehetne elképzelni, pedig nem indult romantikusan a kapcsolatuk: szexszel kezdődött, és házasság lett a vége! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.