Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet. Állapotáról a család nem nyilatkozik, csak néha jön egy-egy hír, ami bizakodásra vagy szomorkodásra ad okot. Ezúttal David Coulthard mesélt a legendás sportolóról.

Azurák Csaba 1/1 című műsorában adott interjút David Coulthard, aki a hétvégi Forma1-es Magyar Nagydíj kapcsán érkezett Budapestre.

Mesélt a történelmi csatározásaikról a pályán, a magyar futamról, amit nagyon szeretnek a pilóták és információkat árult el Schumacher állapotáról is.

Michael Schumacherre felépülés vár?Forrás: AFP

Nagyon titkozatos volt az egykori Forma1-es versenyző, elárulta, hogy nagyon tiszteli a családot és megérti, amiért csendben szeretnék kezelni Michael állapotát. Méltatta Mick-et, Schumi fiát is, aki fegyelmezett és szorgalmas sportolóként versenyez a Formula3-ban, édesapja támogatása nélkül. Bár nem adott konkrét választ a sportlegenda állapotáról, annyit azért elmondott, hogy szurkol és nagyon bizakodik, hogy ennek a hosszú útnak a végén a felépülés várja a balesetet szenvedett sportolót. Vajon ez azt jelenti, hogy Michael Schumacher jobban van, csak nem akarják elkiabálni a családtagok? Továbbra is várjuk a híreket róla!