Bárdosi Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre felajánlkoznak nők Bárdosi Sándornak. Az olimpikon birkózót mindez hidegen hagyja, de nemrég kínos helyzetbe kerül. 

Bárdosi a legtöbbször nem is reagált a felajánlkozásokra, de mivel legutóbb felesége látta meg az újabb erotikus képet, magyarázkodnia kellett.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

„El tudom képzelni, hogy mit szólt szegény Ildikó, amikor meglátta a „csöcsös" képet. Én sem örülnék, ha valami pasi a hímtagjáról küldene neki fotót... Tényleg sosem reagáltam ezekre a felajánlkozásokra, ezt meg is tudtam mutatni Ildinek. Azóta, ha újabb üzenetet kapok, rögtön mutatom Ildinek és együtt nevetünk rajtuk. Mert ez, valljuk be, szánalmas. Férj és kétszeres apuka vagyok, nem is értem, hogy jut eszükbe, hogy elcsábulok?" - mondta el a Ripostnak a sportoló.

Ugyanazzal a nővel csalták meg Sarka Katát és Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20170730-ugyanazzal-a-novel-csalatak-meg-sarka-katat-es-kulcsar-edinat.htmlKasza Tibi műsorában mesélte el Sarka Kata és Kulcsár Edina, hogy ugyanazzal a nővel csalták meg őket exeik. TV + SztárokOrigoDurván beszóltak VV Zsoltinakhttp://www.life.hu/sztarok/20170730-durvan-beszoltak-vv-zsoltinak-az-ellenorok.htmlVV Zsolti azt állítja, elfelejtette, hogy lejárt a bérlete. Természetsen pont akkor jöttek az ellenőrök is, akik megbüntették, miközben az RTL Klubba tartott. A srácot nem is ez zavarja, hanem az, ahogyan beszéltek vele. TV + Sztárok--Először mesélt az Operettszínházból való kirúgásáról Muri Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20170730-eloszor-meselt-az-operettszinhazbol-valo-kirugasarol-muri-eniko-enekesno.htmlAz énekes-színésznőt egy TV2-es műsor, az Ázsia Expressz miatt menesztették tavasszal a teátrumból. Enikő elmondta, a főigazgató akkor e-mailt írt neki, hogy elveszik a szerepeit és többé be se kell mennie. Az énekesnő 2013-ban csatlakozott Kerényi Miklós Gábor társulatához, most pedig arról is beszélt, hogy senki sem búcsúzott el tőle. TV + SztárokOrigoDespacitóra táncolt a magyar úszónő, Molnár Flóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-molnar-flora-uszo-despacitora-tancolt-video.htmlA Despacito az idei vizes vb-re is befurakodott: így rázta rá a magyar úszónő, miután kijött a medencéből.TV + SztárokOrigoPatrick Duff, a Dallas egykori sztárja már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-patrick-duffy-ra-ra-sem-ismerni-foto.htmlAz egykori sikersorozat, a Dalla sármos Bobby-ja ma már csak árnyéka régi önmagának... TV + Sztárok--A világ legnagyobb mellű nője szén fekete lett- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-a-vilag-legnagyobb-mellu-noje-fekete-lett-foto.htmlMartina Big arról híres, hogy óriási mellekkel van megáldva. Illetve csak volt, ugyanis ma már más miatt is beleég az emberek tudatába.... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.