Ábel Anita megmutatta, hogyan nézett ki 18 évvel ezelőtt: így balettozik - Fotó!

Forrás: FB / Ábel Anita -
Ábel Anita balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anitát fiatalon ismerhettük meg, manapság a Szomszédok ismétléseinek hála még sokan láthatják, milyen is volt a műsorvezető egykor. Ilyennek azonban még senki nem láthatta: így nézett ki 18 évvel ezelőtt a balettvizsgáján.

Különleges fotóval örvendeztette meg a rajongóit Ábel Anita, ugyanis egy olyan helyzetben mutatta meg magát, amiben még soha nem láthattuk. Az még csak hagyján, hogy a kép 18 évvel ezelőtt készült, hiszen a Szomszédok rajongói újra és újra átélhetik, milyen volt tinédzserként a színésznő az ismétléseknek hála.

Ábel Anita sosem látott fotót mutatott Forrás: FB / Ábel Anita

Nem is ezért érdekes legfőként a fotó, hanem azért, mert éppen egy balettvizsgán készült Anitáról, és nem is ő az egyetlen ismert személy, aki látható a felvételen. Ott van mögötte ugyanis Valkó Eszter is, aki nagyon koncentráltan figyel a lépésekre, akárcsak Ábel Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.