Kelly Clarksonra rá sem lehet ismerni - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega -
Kelly Clarkson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény nőként ismerhettük meg Kelly Clarksont, lendületes számaival azonnal nagy népszerűségre tett szert. Azóta azonban, hogy anya lett, mintha vesztett volna kicsit ebből a lendületből: rá sem lehetne ismerni!

Kelly Clarkson sosem tartozott a vékony csontozatú nők közé, de erőteljes számaihoz jobban is állt a kevésbé törékeny külső. Várandósságai alatt azonban némi súlyfelesleget felszedett magára az énekesnő, amiért nagyon sokan bántják. Kelly azonban úgy döntött, nem foglalkozik a kritikával, egyszerűen csak jól érzi magát a bőrében nem törődve azzal, hogy mennyire megváltozott.

Kelly Clarkson némi stílusváltozáson is átesett Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega

Mert az biztos, hogy szinte fel sem lehet ismerni az énekesnőt, rajongói többsége könnyedén elsétálna mellette az utcán anélkül, hogy észrevenné. Lehet, hogy Kelly éppen ezt élvezi az egészben, és ezért nem hajlnadó egyetlen felszedett kilótól sem megszabadulni. Mindenesetre a változás tényleg megdöbbentő, de ehhez is csak hozzá kell szokni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.