Schobert Norbi beszólt az irigyeinek: Videó!

pizza Schobert Norbi tészta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norbi körül mindig történik valami, hiszen az ellendrukkerei rendszeresen támadják valamivel a fitneszurut. Ő azonban továbbra sem hagyja magát, élő videóban mesélt a részletekről. 

Norbi közösségi oldalán nemrég megjelent egy poszt, amelyben büszkén mesélte: egy olasz étteremben is a saját tésztáját ehette, hiszen a helyi vendéglőben készséggel kifőzték neki a saját termékét. Nem sokkal később az étterem Facebook oldalán megjelent egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy az eset valóban megtörtént-e, mire az olasz vendéglátóhely tagadással válaszolt.

Ezt követően sokan Norbinak támadtak, és hazugsággal vádolták, melyre a többgyermekes édesapa egy élő videóval válaszolt:

"1: Nem hazudok. 2: Nagyon fontos, hogy amit megtesznek szívességből egy étteremben, nem biztos, hogy kiírják közleménybe. Harmadik legfontosabb, az se baj, ha attól az étteremtől kérdezzük meg, ahol egyébként megfőzetem a tésztát. (...) És higgyétek el, egy tésztát megfőzetni az nem akkora dolog, mint vízen járni"

Kinek van igaza? Rengetegen támadják Schobert Norbit

Valóságos háború tört ki Norbi közösségi oldalán: a fitneszguru egy tanulmány részleteit osztotta meg a követőivel, illetve egy érdekes összefüggésre szerette volna felhívni az emberek figyelmét. Botrány lett belőle. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.