Norbi körül mindig történik valami, hiszen az ellendrukkerei rendszeresen támadják valamivel a fitneszurut. Ő azonban továbbra sem hagyja magát, élő videóban mesélt a részletekről. 

Norbi közösségi oldalán nemrég megjelent egy poszt, amelyben büszkén mesélte: egy olasz étteremben is a saját tésztáját ehette, hiszen a helyi vendéglőben készséggel kifőzték neki a saját termékét. Nem sokkal később az étterem Facebook oldalán megjelent egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy az eset valóban megtörtént-e, mire az olasz vendéglátóhely tagadással válaszolt. 

Ezt követően sokan Norbinak támadtak, és hazugsággal vádolták, melyre a többgyermekes édesapa egy élő videóval válaszolt: 

"1: Nem hazudok. 2: Nagyon fontos, hogy amit megtesznek szívességből egy étteremben, nem biztos, hogy kiírják közleménybe. Harmadik legfontosabb, az se baj, ha attól az étteremtől kérdezzük meg, ahol egyébként megfőzetem a tésztát. (...) És higgyétek el, egy tésztát megfőzetni az nem akkora dolog, mint vízen járni"

 

Kinek van igaza? Rengetegen támadják Schobert Norbit
Valóságos háború tört ki Norbi közösségi oldalán: a fitneszguru egy tanulmány részleteit osztotta meg a követőivel, illetve egy érdekes összefüggésre szerette volna felhívni az emberek figyelmét. Botrány lett belőle. Olvass tovább itt...