Kerítésnek csapódott a tangában motorozó modell, Olga Pronina

Forrás: Instagram/monika9422 -
modell halál motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő népszerűségnek örvendett az Insta-modell, főleg azért, mert szexi szerelésekben pattant motorra. Azonban egy szörnyű balesetben életét vesztette: kerítésnek csapódott motorjával.

A 40 éves orosz Olga Pronina nagyon népszerű Instagram-oldalt üzemeltetett, főleg a férfiak szerették nézegetni dögös képeit. A modell ugyanis szexi szerelésekben pattant motorjára, így készített szexi fotókat és trükkös videókat.

Olga Pronina halálos balesetet szenvedett motorjával Forrás: Instagram/monika9422

A modell azonban már nem fog több videót és képet feltölteni, ugyanis egy szörnyű balesetben vesztette életét Oroszországban. Olga Pronina halálát ugyanaz okozta, aminek a népszerűségét köszönhette: motorján hunyt el a modell. Hétfőn elvesztette irányítását a jármű fölött, és egy kerítésnek csapódott Vlagyivosztok közelében. A helyszínen az életét vesztette - írja a Daily Mail.

@monika9422 által megosztott bejegyzés,

@monika9422 által megosztott bejegyzés,

A 27 éves Darla Elizabeth Hise megölte 6 éves gyermekét, hogy megvédje az ufóktólhttp://www.life.hu/news/20170801-meg-akarta-vedeni-az-ufoktol-gyermeket-ezert-megolte.htmlHatéves gyermeke meggyilkolásával vádolják a 27 éves Darla Elizabeth Hise-t, aki a bíróságon egészen különös védekezéssel állt elő: azt mondta, csak a földönkívüliektől akarta megvédeni lányát, és inkább a mennybe küldte. NewsThinkstockSokan kórházba kerültek, többen meghaltak a hőség miatt Japánbanhttp://www.life.hu/news/20170801-sokan-korhazba-kerultek-tobben-meghaltak-a-hoseg-miatt-japanban.htmlA rendkívüli meleg miatt nyolc ember meghalt, és legalább 5315 ember került hőgutával kórházba Japánban - közölte kedden a helyi katasztrófavédelem feladatait is ellátó tűzoltóság. NewsThinkstockSzexrabszolgát tartott egy amerikai diplomata házaspárhttp://www.life.hu/news/20170801-szexrabszolgat-tartott-jemenben-egy-amerikai-diplomata-hazaspar-1.htmlBűnösnek talált hétfőn az esküdtszék az Egyesült Államokban egy volt amerikai diplomatát, mert néhai férjével együtt szexrabszolgaként tartották fogva etiópiai házvezetőnőjüket.News--Csak a börtönben láthatja gyermekét a gyilkos anya (18+)http://www.life.hu/news/20170731-beszelon-lathatja-gyermeket-b-monika.htmlAlig láthatja a csemetéit az a ceglédi nő, aki saját kisbabája meggyilkolásáért került börtönbe. NewsFotó: Adrián Zoltán - Origo40 éve él egy lakatlan szigeten Zoe Lucashttp://www.life.hu/news/20170728-zoe-lucas-negyven-eve-el-egy-lakatlan-szigeten.htmlZoe Lucas különleges életet él, 40 éve egyedül tölti a napjait egy elhagyatott szigeten. News--5 éves kislányt mentettek meg egy emberrablótól http://www.life.hu/news/20170728-emberrablo-csalt-el-magaval-egy-oteves-kislanyt.htmlSikoltozó édesanyára lett figyelmes a tömeg: elraboltak egy ötéves kislányt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.