Klapka György kitagadott fia már nem haragszik apjára a történtek miatt, végül is minden a helyére került: ő is kapott az Aranyember vagyonából, és elárulta, mit tervez az örökséggel.

Klapka György nagy felbolydulást hagyott maga után, a végrendelete ugyanis meglepő dolgokat tartalmazott: egyik fiát kitagadta, a másikat pedig DNS-vizsgálatra kötelezte. Az örökösök azonban nem vették tudomásul Klapka György utolsó kívánságát, mindenki részesült a vagyonából, még a kitagadott Ifj. Klapka György is!

Klapka György fia már kitalálta,mire költse a pénzétFotó: Nagy Attila [origo]

Vízparti családi nyaralással ünnepelte meg az örökös, hogy a végrendelet ellenére részesült a vagyonból, ő pedig már nem is haragszik az apjára. Örül, hogy minden elrendeződött. "Minden rendben, vidám, boldog ember vagyok! Nincs viszály a családban, és nem haragszom senkire" - mondta a hot! Magazinnak Klapka fia. Övé lett az üzletház fölött lévő legalább 100 milliót érő lakás, valamint két autó is. Elárulta azt is, mit tervez a vagyonnal. Még nem tudom, mit kezdek velük. Lehet, hogy eladom, a pénzt pedig eliszom" - mondta nevetve, mert persze ez csak vicc! Hozzátette, ha ezt választaná, évekig jól érezhetné magát a legelőkelőbb kocsmákban, mert egyszerre sosem iszok sokat. "Az apám is szeretett viccelni, ezért szerintem, amit a végakaratában rögzített, az is csupán egy tréfa" - mondta Ifj. Klapka György, aki ezután komolyra fordította a szót: lehet, hogy segít Alma lányának rendelőt nyitni. Idén szerezte a szemorvosi diplomáját ugyanis, és őt mindig imádta az Aranyember!