Kegyetlen módon lopták el egy kétgyermekes anyuka értékeit - akinek egyik kisfia középsúlyos értelmi sérült - augusztus elsején a Palatinus strandon. A nő, akinek mobilját, pénzét és saját, valamint gyermekei papírjait is elrabolták, szívszorító bejegyzést írt a Facebookon

A Police.hu oldalon található felhívásban kérik a lakosság segítségét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két nő 2017. augusztus 1-jén 16 óra 5 perc és 16 óra 25 perc között ellopott egy mobiltelefont és egy pénztárcát Budapest egyik  XIII. kerületi strandjának értékmegőrzőjéből. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a biztonsági kamera felvételén látható nőket.

Keresi őket a rendőrésForrás: Police.hu

Aki a képeken látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Őket keresi a rendőrségForrás: Police.hu