Vámos György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 63. évében elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája. Temetését szűk családi körben tervezik.  

"Kiút" és a "Kiút – többszemközt" című műsoraiból ismerhették legtöbben, ezeket tavaly ősszel vezette utoljára. Halálhírét a család erősítette meg a 24.hu-nak.

Vámos György özvegye, Vámos Éva a 24.hu-nak elmondta: a temetést szűk családi körben tervezik, annak helyéről és idejéről ezért nem adnak tájékoztatást.

Forrás: Thinkstock

Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-visszater-szepesi-niki-a-szexmanias-uszono.htmlÚgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. TV + SztárokOrigoSváby András munkáról és válásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170806-svaby-andras-atv-s-munkarol-es-valasrol-beszelt.htmlAz ATV-n visszatérő Sváby András munkáról és magánéletről beszélt. TV + Sztárok--Megalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--Így vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoBenkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20170801-cukorbetegnek-adja-ki-magat-schobert-norbi.htmlA tegnapi nap egyik legolvasottab bulvárhíre minden bizonnyal az volt, hogy vajon Schobert Norbi kifőzette vagy nem főzette ki magának azt a bizonyos tésztát, abban a bizonyos olasz étteremben. Norbi azt posztolta, hogy a saját termékét fogyasztotta az étteremben, amíg az étterem a Facebookon arról ír, hogy ők csak helyi alapanyagból dolgoznak, és most sem tettek kivételt. Mi az igazság? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.