Bolygóvédelmi felügyelőt keres a NASA, egy kilencéves kisfiú pedig úgy érezte, nincs is nála erre alkalmasabb személy, így aztán jelentkezett egy kézzel írt levéllel, és a legnagyobb meglepetésre választ is kapott.

Jack Davis egy kilencéves kisfiú, aki nagyon érdeklődik az idegenek iránt, ezért kapva kapott az alkalmon, amikor meglátott egy álláshirdetést, amit a NASA adott fel. Az Amerika Űrügynökség egy bolygóvédelmi felügyelőt keres, aki majd megvédi a Földet az idegen élőlényektől, többnyire bakteriális fertőzésektől. Jack úgy döntött, hogy jelentkezik az állásra, ráadásul egy kézzel írt levéllel.

Kisfiú jelentkezett a NASA állására - Képünk illusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/m-gucci/M-Gucci

„Kedves NASA,
A nevem Jack Davis, és jelentkezni szeretnék a bolygóvédelmi felügyelői állásra. Talán csak kilencéves vagyok, de úgy gondolom, hogy alkalmas lennék a feladatra. Először is azért, mert a nővérem szerint én is földönkívüli vagyok. Másrészt pedig, már láttam az összes idegenekről és az űrről szóló filmet, amit megnézhettem. Láttam a Marvel sorozatát és A S.H.I.E.L.D. ügynökeit is. Remélem, hogy majd a Men in Black című filmet is megnézhetem majd. Nagyon szuper vagyok a videójátékokban, ráadásul fiatal is vagyok, így van időm megtanulni, hogyan gondolkodik egy idegen" – írta a kisfiú, amire választ is kapott. Megköszönték a kisfiú jelentkezését, és még telefonon is felhívták.