Bizony úgy tűnik, hogy nem mindenki hagyja szó nélkül Kasza Tibi csipkelődéseit. Erdélyi Mónika például kifejezetten felhúzta magát rajta. 

Erdélyi Mónika és Joshi Bharat voltak Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című műsorának vendégei. A sztárok azonban rosszul tippelték meg az egyik szereplő korát, amiért Kasza egyértelműen Mónikát tette felelőssé. 

A sztáranyuka azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot: nyilvánosan megkérte Tibit, hogy ne ejtsen ki mindent a száján amit gondol, ugyanis neki is vannak gondolatai, amiket nem oszt meg most sem vele, sem a nézőkkel: 

"Te Tibi, bocsánat, nem kell ám mindig mindent kimondani ami eszedbe jut. Én se mondok ki mindent. Tovább folytatom, én sem mondok ki mindent, e pillanatban is épp visszatartok valamit" - mondta a mosolygós, ám de kemény műsorvezetőnő. 

 

Kasza teljesen ledöbbent, mikor rájött, hogy ki lesz a játékosa: Videó!
Kasza Tibi új műsorában civil emberek korát kell kitalálgatniuk a sztárvendégeknek, azt pedig Kasza Tibi sem tudja, hogy mikor, milyen kortalan versenyző érkezik a stúdióba. A szórakoztatónak szánt műsorban azonban hirtelen stresszhelyzettel találta szembe magát a műsorvezető, amikor meglátta, hogy kinek a korát fogják majd találgatni a sztárok.