Pénzt vagy éveket! ex Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibinek nem várt stresszel kellett szembenéznie új műsorában: volt barátnőjének hitte az egyik kortalan játékosát, és megállt benne az ütő.

Kasza Tibi új műsorában civil emberek korát kell kitalálgatniuk a sztárvendégeknek, azt pedig Kasza Tibi sem tudja, hogy mikor, milyen kortalan versenyző érkezik a stúdióba. A szórakoztatónak szánt műsorban azonban hirtelen stresszhelyzettel találta szembe magát a műsorvezető, amikor meglátta, hogy kinek a korát fogják majd találgatni a sztárok.

Kasza Tibi volt barátnőjének hitte játékosát Forrás: TV2

A vállalkozó civil hátulról megvilágított fényárban lépdelt be a stúdióba, Kasza Tibi pedig nagyon várta, hogy végre az arcát is megpillanthassa a játékosnak, mondhatni lélegzet-visszafojtva, mivel azt hitte, hogy az egyik volt barátnője az. Amikor azonban meglátta a versenyzőt, nagyon megkönnyebbült.

Egy pillanatra megállt bennem az ütő,

Pucér fotó a 45 éves Sofia Vergaráról (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170803-pucer-kepen-sofia-vergara.htmlAz első olyan címlappal jelent meg a Women's Health magazin, amelyen teljesen meztelen a híresség. A Modern család sorozat 45 éves sztárja, Sofia Vergara vállalta a felkérést.TV + Sztárok--Áll a bál Zámbó Jimmy sírja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-balhe-zambo-jimmy-sirja-miatt.htmlOrigoBeteges rajongó zaklatja az Exek az édenben párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-beteges-rajongo-zaklatja-a-magyar-sztarpart.htmlMajdnem szakított az Exek az édenben sztárpárja, Dia és Norbi. Kapcsolatukat ugyanis egy beteges rajongó teszi próbára. TV + SztárokThinkstockHajdú Péter adja Bochkor Gábor milliós fizetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-ettol-a-sztartol-kapja-millios-gazsijat-bochkor-gabor.htmlHajdú Péter nem aprózza el. Az egykori TV2-es műsorvezető és producer, újabb és újabb hírességeket csábít el az ATV-be. És a legnagyobbknak, hatalmas összegeket fizet ki.TV + SztárokOrigoNem lesz ott a Szigeten Balázs Klári és Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-ez-tortent-balazs-klarival-es-korda-gyurival.htmlBalázs Klári és Korda György nélkül ma már elképzelhetetlen a Sziget Fesztivál retró színpada, amit egy év kimaradás után, újra felállítanak a szervezők. Azonban idén Klárika és Gyuri bácsi nem lesznek ott a Szigeten.TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-jakabos-zsuzsa-kimondta-a-boldogito-igent.htmlAmint arról a Life.hu is beszámolt, Jakabos Zsuzsa úszónő edzőjével alkot egy párt. A kapcsolat komoly, olyannyira, hogy a kzelmúltban össze is házasodtak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.