Bármelyik percben világra jöhet Wiki babája, így Andi most egyedül tartja a frontot a színpadon. Alig várja, hogy társa is visszatérjen, ráadásul a gyerkőcnek is szerepet szán a formáció életében. 

"Nagyon hiányzik nekem Wiki. Nekünk mindig nagyon egyedi kommunikációnk volt a színpadon, vannak apró megszokott jelzéseink, amiknek a segítségével bármit könnyen tudatunk a másikkal. Sokan tudják, de én azért mindenhol el szoktam mondani, Wiki édesanya lesz, emiatt egy ideig nélkülöznünk kell, és a legutóbbi koncerten elkezdett tapsolni a tömeg, olyan jólesett, hogy libabőrös lettem. Utána telefonon elmeséltem Wikinek, ő is meghatódott" - mondta el a Borsnak Andi. 

"Én mindent el tudok képzelni, azt is, hogy a baba jön majd velünk fellépni, és azt is, hogy akár a színpadra is felvisszük magunkkal egy nagy fülhallgatóval, és ott letesszük szépen a babahordozóval, míg mi énekelünk. Szabadjára tudom engedni a fantáziámat, nekem sok minden belefér. Ha én várandós lennék, szerintem az utolsó percig állnék nagy hassal a színpadon, mert tartozom ennyivel a közönségnek, akik közül sokan már tíz-húsz éve tisztelnek meg a szeretetükkel. Ezt így gondolom, aztán lehet, hogy a 40 fokos hőségben úgy borulnék fel a nagy hasammal, mint egy bogár. Ezért is értem meg Wikit, aki a koncertezés helyett inkább a pihenést választotta" - tette hozzá. 

Forrás: fresh.hu