Még egy sztárt meszeltek le a rendőrök ittas vezetésért: Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy szombati fellépés után ült autóba alkoholos befolyásoltság alatt. Azonnal elvették a jogsiját.

A zenész egy hakniból tartott hazafelé, amikor a Margit hídon megállították a rendőrök. A szondáztatás után pedig rögtön a helyszínen elvették a jogsiját, amit egy darabig biztosan nem is fog visszakapni. Még pénzbüntetésre is számíthat Kabai László.

Kabai László (középen)  hosszú ideig jogsi nélkül maradFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az Irigy Hónaljmirigy dobosa a Bors megkeresésére bevallotta, valóban ivott, mielőtt volán mögé ült, de azt hitte, már kiment a szervezetéből az alkohol. Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem. Mindig igényelek sofőrszolgálatot, ha iszom, most eszembe sem jutott, hogy szükségem lenne rá. Tanultam belőle, legközelebb maradok az alkoholmentes italoknál" - mondta a zenész, hozzátette, arra nem számított, hogy rögtön a helyszínen át kell adnia a vezetői engedélyét. "A legnagyobb döbbenetemre a helyszínen vették el a jogsimat. Eljárást indítottak ellenem, most várom a határozatot. A hétköznapok Pesthez kötnek, viszont én a vonzáskörzetében élek, nehéz lesz megoldani a közlekedést" - árulta el Kabai. A szakértők szerint minimum egy hónapig jogsi nélkül marad. 

Kiszabták a pénzbüntetést Oszter Sándor feleségére az ittas vezetésért
Oszter Sándor feleségéről áprilisban derült ki, hogy ittasan balestetet okozott. Az ügye még nem zárult le, de a pénzbüntetést már kiszabták: ennyit kell fizetnie Failoni Donatellának. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!