Az Irigy Hónaljmirigy tagjának, Kabai Lászlónak ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Irigy Hónaljmirigy ittas vezetés Kabai László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy sztárt meszeltek le a rendőrök ittas vezetésért: Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy szombati fellépés után ült autóba alkoholos befolyásoltság alatt. Azonnal elvették a jogsiját.

A zenész egy hakniból tartott hazafelé, amikor a Margit hídon megállították a rendőrök. A szondáztatás után pedig rögtön a helyszínen elvették a jogsiját, amit egy darabig biztosan nem is fog visszakapni. Még pénzbüntetésre is számíthat Kabai László.

Kabai László (középen) hosszú ideig jogsi nélkül marad Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az Irigy Hónaljmirigy dobosa a Bors megkeresésére bevallotta, valóban ivott, mielőtt volán mögé ült, de azt hitte, már kiment a szervezetéből az alkohol.

Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben.

"A legnagyobb döbbenetemre a helyszínen vették el a jogsimat. Eljárást indítottak ellenem, most várom a határozatot. A hétköznapok Pesthez kötnek, viszont én a vonzáskörzetében élek, nehéz lesz megoldani a közlekedést"

Kiszabták a pénzbüntetést Oszter Sándor feleségére az ittas vezetésért

Oszter Sándor feleségéről áprilisban derült ki, hogy ittasan balestetet okozott. Az ügye még nem zárult le, de a pénzbüntetést már kiszabták: ennyit kell fizetnie Failoni Donatellának. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.