Szepesi Niki semmit nem bánt meg: Videó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
úszónő Szepesi Nikolett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szepesi Nikire mindenki kíváncsi, hiszen hosszú idő után újra visszatér a versenyszerű úszás világába. A híres sportoló őszintén mesélt a részletekről. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szepesi Niki is indul a Fina Masters VB-n. A 29 éves sportoló elárulta, hogy 50, 100 és 200 méteres távon is csúcsot szeretne dönteni. Ezzel kapcsolatban is kérdezték egy friss interjúban, de természetesen a múltról, és a könyvéről is szó esett.

Szepesi Niki visszatér: őszintén mesélt az életéről Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Niki kerek perec rávágta, hogy ma is ugyanúgy vállalná a könyv megírását, mint akkor. Az Én, a szexmániás című műve nagy port kavart, de ennek ellenére nem csinálná most sem másképp:

"Abszolút az őszinteség mellett vagyok a mai napig amióta ugye az a könyv megíródott. Nem változtatnék semmin, ugyanígy csinálnám. Ugyanúgy megszületnék, úszás, megírnám a könyvet, most is úszom, gyerekekkel foglalkozom. Tehát bárki bármit mond, a munkám azért az bizonyít. És elfogadnak. Mind a gyerekek, mind a szülők" - mesélte Niki.

A híres sportoló azt is elárulta, hogy augusztus 15-én ússza a 200 méteres hát távját, majd augusztus 18-án, 19-én és 20-án is láthatjuk a medencében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.