Ryan Gosling Eva Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Eva Mendes és Gosling között teljes a harmónia. Pedig tavasszal még nem erről szóltak a hírek. 

Ahogy azt korábban megírtuk, bizonyos hírek szerint Ryan Gosling és Eva Mendes kapcsolata zátonyra futott. Állítólag már hosszú hónapok óta nem élnek együtt, és sokak szerint ennek bőven köze van ahhoz, hogy Mendes nem kísérte el a kedvesét az Oscar-gálára.

A sztáranyuka húzása egyébként többeket is kiakasztott, még nyílt levél is íródott a számára. De egy darabig úgy tűnt, hogy a fél világot kiborító tette nem okozott konfliktust a szerelmesek között. Egészen addig, amíg szárnyra nem keltek a szakítással kapcsolatos hírek.

Egyáltalán nem úgy néznek ki, mint akik haragudnának egymásra, sőt! Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega

Nem tudni, hogy a szétköltözés valóban megtörtént-e, viszont az tuti, hogy a sztárpár és a barátai nemrég Disneylandben jártak, ahol lesifotók is készültek az önfeledten szórakozó hírességekről. A viselkedésük pedig nem haragtartástól árulkodik.

Boosie Badazz 14 éves fiának orális szexet ajándékozott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170808-boosie-badazz-oralis-szexet-ajandekozott-14-eves-fianak.htmlBoosie Badazz rapper fia betöltötte a 14. életévét, és persze nem mindennapi ajándékot kapott: egy zsák pénz ígért neki az apja, meg egy kis orális szexet. TV + SztárokOrigoSzepesi Niki semmit nem bánt meg: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170808-szepesi-niki-oszinten-meselt-a-jovobeli-tervekrol.htmlSzepesi Nikire mindenki kíváncsi, hiszen hosszú idő után újra visszatér a versenyszerű úszás világába. A híres sportoló őszintén mesélt a részletekről. TV + Sztárok--Gregor Bernadett soha nem fogja feldolgozni édesapja halálát: még mindig vele duettezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170808-gregor-bernadett-soha-nem-fogja-feldolgozni-edesapja-halalat.htmlGregor Bernadett édesapja 66 évesen távozott az élők sorából, de a színésznő a mai napig gyászolja őt. Még mindig vele énekel duetteket. TV + Sztárok--Az Irigy Hónaljmirigy tagjának, Kabai Lászlónak ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát http://www.life.hu/sztarok/20170808-kabai-laszlonak-ittas-vezetes-miatt-elvettek-a-jogositvanyat.htmlMég egy sztárt meszeltek le a rendőrök ittas vezetésért: Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy szombati fellépés után ült autóba alkoholos befolyásoltság alatt. Azonnal elvették a jogsiját. TV + SztárokOrigoCher 71 évesen is bombaformában van - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-cher-71-evesen-is-bombaformaban-van.htmlCher 71 éves létére is csúcsformában van: az alakja is kifgástalan. Olyan, mintha felette egyszerűen nem múlna az idő. TV + Sztárok--Így nézett ki Aleska Diamond kétévesen - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-igy-nezett-ki-aleska-diamond-ketevesen.htmlAleska Diamond, vagyis Sáfrány Emese nem mindennapi képet mutatott követőinek: második születésnapjáról posztolt fotót. Nagyon aranyos kislány volt! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.