Marót Viki állítja, Flipper Öcsi nem akart tovább élni

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu -
halál Flipper Öcsi Marót Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem 9 évvel ezelőtt hunyt el Flipper Öcsi, de testvére szerint már nem is akart élni. Marót Viki elárulta, elfogadta, hogy bátyja nem az életet választotta.

Flipper Öcsi 2008 novemberében hunyt el, mindenki számára megrázkódtatás volt ez a tragédia. Alkoholproblémái beárnyékolták az életét, utolsó hónapját már végig a kórházban töltötte. Marót Viki szerint bátyja már nem is akart tovább élni.

Flipper Öcsi nem akart tovább élni Marót Viki szerint Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

Akkor láttam rajta, és tudtam, hogy nem az életet választotta.

Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"

Flipper Öcsi hívő ember volt, ő vitte el először Marót Vikit templomba. Erről mesélt a Nova Kultúr zenekar énekesnője korábban a Life.hu-nak.
Élő adásban humorizált a fizetésével Kasza Tibi http://www.life.hu/sztarok/20170810-kasza-tibi-a-fizetesevel-humorizalt-elo-adasban.htmlKasza Tibi a Pénzt vagy éveket! című műsorában ismét olyat mondott, amilyet még talán soha. TV + Sztárok--Csepregi Éva nyitott egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170810-nyitott-egy-uj-kapcsolatra-csepregi-eva.htmlCsepregi Éva 15 év együttlét után szakított kedvesével, és teljesen új életet kezdett: eladta tahitótfalui házát, már az új otthona is megvan, jöhet az új szerelem! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBörtönbe záratná az állatkínzókat Sarka Kata http://www.life.hu/sztarok/20170810-sarka-kata-komolyan-buntetne-az-allatkinzokat.htmlA közösségi oldalán osztotta meg a véleményét a rajongóival: börtönben szeretné látni az állatkínzókat. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nem volt ott bátyja esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hosszu-katinka-kihagyta-batyja-eskuvojet.htmlHosszú Katinka bátyja kimondta a hétvégén a boldogító igent, de sajnos az úszónő nem lehetett ott az esküvőn. Nem tudta összeegyeztetni versenynaptárával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJanza Kata boldog 23 éves párja mellett: lánya is támogatja kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20170810-janza-kata-boldog-23-eves-parja-mellett.htmlJanza Kata egy 22 évvel fiatalabb kollégájával jött össze, már lassan egy éve tart a románc. A színésznő hihetetlenül boldog párja mellett, szerencséjére a lánya is nagyon támogatja a kapcsolatot: neki csak az a fontos, hogy újra boldognak láthatja anyukáját. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi szerint lánya, Lara tinisztár lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20170810-schobert-norbi-szerint-lanya-lara-tinisztar-lehetne.htmlSchobert Lara komoly táborra tett szert egy alkalmazásban, ami miatt már ajánlatokkal is bombázzák. Szép, gyönyörűen énekel, és az édesapja szerint akár havonta sok milliót is kereshetne. Ő egy potenciális tinisztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.